15 February 2012

Keputusan Mini GA 2012 by shagcomot.com



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




 


Shag Yahaya sedang menaip~


Pertama sekali, aku nak ucapkan bebanyak terima kasih pada mereka yang sudi join  Mini GA 2012 by shagcomot.com ni. . Dan, yang tak join tapi tolong promote tu, terima kasih jugak ye. Sayam korang ketat ketat lah! 


Jadi, meh duduk dekat dekat, aku nak umumkan pemenang ni ;) Kualiti video amat rendah sebab aku guna MPEG4 small je. HAHA :D



 


Pemenang Kipas Bateri x 5 :

  1. 40 http://azzalifestory.blogspot.com/
  2. 20 http://itsmetira.blogspot.com/
  3. 24 http://nurulbasyirah.blogspot.com/
  4. 19 http://cempakakuningku.blogspot.com/
  5. 72 http://24-7nay.blogspot.com/

NOTA : Sila email Nama | Alamat | Nombor Telefon | Nombor Penyertaan, cth : 40. Email : shagcomot@yahoo.com
Tuntutan hadiah hanya boleh di buat selama 7 hari. Lewat, say bye bye to hadiah dan hadiah tu akan di beri kepada peserta lain - Cabutan Baru.




Pemenang 10% shopping voucher dari Lavia Heart Couture x 2
:

  1. 18 http://azatiesayang-contest.blogspot.com/
  2. 96 http://puanhartyruncing.blogspot.com/
NOTA : Sila email Nama | Alamat | Nombor Telefon | Nombor Penyertaan, cth : 40.  Email : shagcomot@yahoo.com
Tuntutan hadiah hanya boleh di buat selama 7 hari. Lewat, say bye bye to hadiah dan hadiah tu akan di beri kepada peserta lain - Cabutan Baru.

 
Pemenang top-up RM5 x 10 :
  1. 21 http://diellaunly.blogspot.com/
  2. 63 http://colourfuldaysofwanie.blogspot.com/
  3. 66 http://myapeapeaje.blogspot.com/
  4. 25 http://forteennineninetyseven.blogspot.com/
  5. 37 http://hikayatgembelan.blogspot.com/
  6. 50 http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/
  7. http://chibbyabby.blogspot.com/
  8. 82 http://hi-iamchildish.blogspot.com/
  9. 86 http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/
  10. 34 http://ogy2112.blogspot.com/
NOTA : Sila email Nama | Nombor Telefon | Network, cth : Celcom | Nombor Penyertaan, cth : 40.  Email : shagcomot@yahoo.comTuntutan hadiah hanya boleh di buat selama 7 hari. Lewat, say bye bye to hadiah dan hadiah tu akan di beri kepada peserta lain - Cabutan Baru.




Pemenang 5% shopping voucher dari Lavia Heart Couture x 3 :
  1. 67 http://akusukebiru.blogspot.com/
  2. 91 http://adeqrifqi.blogspot.com/
  3. 103 http://sukadukahidop.blogspot.com/

NOTA : Sila email Nama | Alamat | Nombor Telefon | Nombor Penyertaan, cth : 40.  Email : shagcomot@yahoo.com
Tuntutan hadiah hanya boleh di buat selama 7 hari. Lewat, say bye bye to hadiah dan hadiah tu akan di beri kepada peserta lain - Cabutan Baru.




Nak double cek nama KAT SINI ;)


TAHNIAH SEMUA PEMENANG ;)


Pada yang tidak bertuah untuk GA ni, sabar jela ye. Lain kali aku buat GA lagi, korang boleh join. InysaAllah bulan depan - Mac, aku buat GA sekali lagi ;)


Buat semua peminat peserta, TERIMA KASIH sebab sudi join Mini GA 2012 by shagcomot.com





Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

23 comments:

ina_noorlina♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said... BALAS

congrats pd sume winner :)

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said... BALAS

alhamdulilah menang hadiah topup......suka nyer thanx dear...

Nadratul Syazwana said... BALAS

Oh takde rezeki. Congrats kepada mereka :)

Che Azza Utsukushii said... BALAS

Alhamdllah, ,kjap lg Azza pm awak. .tq sbb buat GA nie. .

mrs.BuLLAt said... BALAS

congtraz tok semua yang menang:)

Sharina Abdullah said... BALAS

alaaa tade rezeki. congrats sape yg menang :)

pyca po said... BALAS

alhamdulillah. done email awak :)

diella said... BALAS

alhamdulillah menang topup.dah sent email :D

Lin Azlina said... BALAS

bukan rezeki saya lagi..tahniah kepada semua

SyUhAdA said... BALAS

thniah kpd sume yg bjaya..

nur_za said... BALAS

sama-sama kasih.tahniah semua

cikpuanhady said... BALAS

thanks dear maklumkan..tahniah pada yang menang..me dah emel..

jemput join my ga,

http://www.ceritaindahkami.com/2012/01/double-giveaway-by-ceritaindahkamicom.html

Woofer Storm said... BALAS

asal sy tak menang?ni geram ni..

#tak kira,nak wide lens satu..sigma 10-20mm, 2nd pun takpe..murah je pun..dalam 1200++ boleh?hhee

Puteri Bt Ahmad said... BALAS

oke tak menang. sobs :'D

azelyusoff said... BALAS

alhamdulillah. thanks! email sent!

nur nadzirah said... BALAS

alhamdulillah.. :) da sent email :)

fatin amalina husna said... BALAS

alhamdulillah..rezeki..
makaseh puan shag..^^

The Diary of Farah Batrisyia said... BALAS

tak menang . ::/ maybe bkan rezeki . congrats to the winner

♥♥♥Mrs_IceLemonTea♥♥♥ said... BALAS

alhamdulillah...rezeki februari nih...tq sbb wat GA cmni...Tq gak utk sponsor ea..

NurSyafinaz said... BALAS

waa , menag topup , alhamdulilah !!

Woofer Storm said... BALAS

bz nmpk?ehhehe

#minumlah ubat..budak ni nak kena cubit gak ni..

#nak wide lens tu,tak kira..tak pun lens 70-200 vr1..dalm 2k++ murah tak^^

♥♥azatiesayang ♥♥ said... BALAS

Alhamdulilah....TQ

♥♥♥CikHarty♥♥♥ said... BALAS

Assalam sis...mcm mne ngn hadiah tu erk...bile na dpt erk _cikharty

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot