20 February 2012

Pengumuman : Hadiah Mini GA 2012 by shagcomot.com



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Shag Yahaya sedang menaip~


Untuk makluman para pemenang - 20 orang semuanya. Sebarang respon atau penyerahan hadiah di buat melalui email yang di mana kalian berikan segala maklumat yang di minta sebelum ini. Jadi, pastikan kalian SEMAK EMAIL masing masing untuk mengelakkan sebarang salah paham di masa akan datang. Dan. yang lebih penting, SEMUA 20 HADIAH DAH SETEL DI SERAHKAN MELALUI EMAIL PAGI TADI.


Kipas bateri sudah di pos by Pos Laju Malaysia yesterday and the tracking number has been emailed to the 5 winners. Kod tambah nilai RM5 x 4 Celcom dah di email yesterday. 10% x 2 and 5% x 3 vouchers from Lavia Heart Couture has been emailed yesterday also. Kod tambah nilai RM5 x 5 Maxis dan RM5 x 1 uMobile dah di email pagi tadi.


Kepada Cik Harty, Shag try bukak link entri Mini GA 2012 by shagcomot.com tu dah tak boleh. Dan, link belog awak - Teratak De'Harty, pun tak boleh - tak ada apa yang keluar. Nak pastikan awak pemenang yang mana pun susah. Tapi, macam mana pun, hadiah awak memang dah di serahkan melalui email. Cek email dahulu k. Inform me kalau tersalah hadiah.


Kepada pembaca belog aku ni, ada peringatan sikit untuk korang semua. Kalau ada budak bernama SYAHMINA NORAZMI mintak atau offer sponsor untuk GA / kontes, sila tolak. Sebab ? BACA SINI ;)


4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

7 comments:

Pupel Liyana said... BALAS

maceh shag sebab heboh2kan pasal syahmina tu., thanks. dia penipu tu so hati2. bagus shag uruskn ga shag ni cepat dan pantas :) tahniah

Nisa Greennnpanda said... BALAS

dh bc psl entri tue...
serious aa bdk tue, xsgka die pndai mnipu..isy3...

ala, xsmpat nk join GA Kak Shag, huhu~.. T_T td dtg sni igtkn nk join, hoho.. XD

sy ade 2 bdk mintak sponsor GA diorg.. tp bkn name Syahmina la... >_<

NurSyafinaz said... BALAS

thanks sis Shag !
huhu , sal dak uh , law dpt kat sy , sy taboo je , hee

L said... BALAS

tahniah bg yg mng..=0


jom baca sekeejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/menyekutukan-allah.html

♥♥♥CikHarty♥♥♥ said... BALAS

slm sis...sorry sbb belog ada prblm ckit tu kne ttp wat sementara...sorry ea sis...pape pon thanks..

fatin amalina husna said... BALAS

subhanallah..ada jgak bdak mcm tu ye..dah desperate sgt nak dpt like kowt..hope lepas nie berubah lar dya..

nadia said... BALAS

laaaaa~ ada jugak ke orang macam ni.
ntah pape betul budak tu. shag, lepas ni kalau nak buat GA lagi, nadia sudi sponser tau. :)
contact nadia k..
no worries, ni bukan tipu2 and main2 punya. hehe

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot