08 February 2012

Neway pusat karaoke yang err err . . .



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Chun tak ?
Aku tak edit pape melainkan resize kan dan tambah watermark sahaja ;)

Shag Yahaya sedang menaip~



Haii~ Bila lah si Zeo ni nak balik ke pangkal jalan ? Aku dah start busy gilos neh. Nanti kang terabai lagi belog yang aku sayam ni. Ohh~ Tak sanggup ku menahan. Aiyak. Terbawak bawak karok tadi.


Okay. Sebenarnya aku tak tau nak cerita apa. Tapi dah separuh jalan type, baru keluar idea. Bagus otak, bagus ! Hihi. Tadi petang, aku melepas kan gian karok yang dah lama aku pendam sebab tak ada masa tambah dengan tak ada pusat karok murah murah kat area kampus aku tu.


Tadi, pergi jela terjah Neway karoke kat Berjaya Times Square. Ktorang karok kat situ pun sebab perasan ada promotion untuk student. RM11++. Aku tanya plus plus untuk apa, dia cakap tax ler. Aku bajet dalam RM15 sorang lah kan. Untuk EMPAT jam okay. Kira macam berbaloi. Lagi lagi bila dengar dia cakap, dapat minuman percuma dan makanan !


Pergh~ Terliur aku time nak karok tu k !


Tapi, meh aku cakap sama korang lah kan. Dorang ni buat je promosi murah tapi bila bayar, mahal gila ! Kan aku tulis tadi RM15 seorang untuk 4 jam kan ? Bila bayar jadi RM22 seorang untuk 4 jam tersebut. Jauh tak jauh tak ?


Bila tanya, dorang cakap makanan yang ktorang pilih tu diskaun sikit je bukan free ! Aku mengamuk lah. Sebab pelayan tu cakap memang free, walaupun lepas aku provoke beberapa kali kot dia tipu. Bila aku cakap macam tu, dia cakap pelayan tu lupa. Aku cakap kat dorang - 'Pandai you all tipu customers. Tahniah ! '


Jajan yang konon free kena bayar RM12 untuk dua mangkuk besar bekas abu rokok kat kedai mamak je haa ! Makanan dia yang tak sedap kena bayar dalam RM4 sepinggan. Ada 3 pinggan. Ice blended nasib baik free ! Kalau tak, lagi aku mengamuk.


Aku memang garang kalau bab duit ni~ Hihi ;)


Para penganjur kontes / GA. Jom lah join sekali - DALIM | SAYAM | PUMPKIM.

4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

2 comments:

Woofer Storm said... BALAS

gans betul minah ni..

#lain kali lepak ngan wa je kat ioi..redbox murah je.

.: iEyLa :. said... BALAS

lain kali nak g karok ajak i skali..hikhk

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot