04 February 2012

shagcomot.com Sponsorship Application.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Sumber : GOOGLE


Shag Yahaya sedang menaip~


Dengan ini aku umumkan, aku akan memberi tajaan pada mereka yang memerlukan penaja. Tapi tentulah ada syarat yang sarat marat untuk apply ye dalim dalim ku sayam. Syarat yang sarat marat tu adalah :
  1. Paham cara cara memohon sponsorship.
  2. Sebulan, hanya dua tajaan sahaja akan di berikan. Siapa cepat dia dapat, first come first served
  3. Penganjur event dan peserta WAJIB follow blog + like fan pages : Shag Comot | Labu Labi Shop | Shag Comot Committee.
  4. PENTING ! Sila bagi details pemenang kat aku lepas dapat semua details.
  5. Tempoh penyerahan details pemenang adalah 7 hari bekerja selepas tarikh pengumuman pemenang. Lambat, hadiah akan terbatal.
  6. Sila inform kalau ada sebarang perubahan. Contoh - Tarikh di tukar. Sila take note !

Cara cara memohon ShagComot Sponsorship macam kat bawah :
  1. Sebelum membuat permohonan, korang WAJIB tengok kalendar tajaan aku untuk tempahan tarikh tajaan : Kalendar Tajaan.
  2. Kalau tarikh anda tidak lagi di penuh kan oleh sesiapa, boleh lah membuat permohonan.
  3. Permohonan hendaklah di buat at least dua minggu SEBELUM event berlangsung.
  4. Permohonan boleh di buat melalui email atau PM di FB aku : shagcomot@yahoo.com | Cahaya Yahaya. JANGAN PM di Labu Labi Shop page !
  5. PENTING !  Sertakan sekali details mengenai event yang korang bakal adakan tu - date dan nama GA / Contest, dan URL belog korang.

Okay, hadiah yang aku taja adalah seperti  berikut :

  1. Tajaan Pertama : Top Up RM10 x 3
  2. Tajaan Kedua : Top Up RM5 x 3



4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

6 comments:

Miera Bradley said... BALAS

Hai :) Miera salah seorang blogger yg sdg mncri PENAJA YANG BAIK HATI mcm SHAQ ni ha.. boleh kita berbincang di FB ? dekat FP Shaq okayy :)

Pupel Liyana said... BALAS

hahaha shag. bukan shag sorang je ditanya nak sponsor ke tak.ramai lagi.. :)termasuk pupel sendiri

aNereO UsitHe said... BALAS

naj dtg follow sini :)

♕ Mr.IX ♂ said... BALAS

wahh...macam VIP lak smpai ada orang mintak jadi penaja ni...hehe

Sam Banjamin said... BALAS

download borang ade tak? hhuhuhu.. kaye nih. siap boleh sponsor2 lagi... bagus2... menyokong dan mendorong...

SUPERWOM▲N . said... BALAS

nak sponsor? pm at sinii --> http://www.facebook.com/pieyza23

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot