14 February 2012

Pengumuman pasal Mini Giveaway 2012 by shagcomot.com



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


T.O.P kacak !



Shag Yahaya sedang menaip~


Tak sampai sejam lagi, Mini GA 2012 by shagcomot.com akan menutup tirainya. Eceh. Gaya aku taip dah macam Mini GA yang aku buat ni event se-grand Grammy Awards. Kiki.


Pada yang dah join, dan pada yang bakal join dalam masa tak sampai sejam ni, Terima Kasih aku ucapkan sebab sudi join GA pertama aku ni. Nebes aku tebal bila nak buat GA ni. Takut tak ada orang join. Tapi, bila ramai yang join, aku takut pulak hadiah yang bakal aku bagi tu, tak seberapa.


Cakap pasal hadiah, ni aku nak kasi tau hadiah yang bakal para pemenang terima. Hadiah tak seberapa sebab kata Mini GA kan :Pp

  1. Kipas tangan yang pakai bateri x 5 - gambar esok boleh ? Malas nak turun bilik bawah amik camera :P
  2. 10% shopping voucher at Lavia Heart Couture x 2
  3. Top up RM5 x 10
  4. 5% shopping voucher at Lavia Heart Couture x 3

Jadi jumlah pemenang adalah seramai 20 orang. Macam sikit kan ? Okay lah kot sebab aku bajet hadiah ada 15 je. Tapi memandangkan peserta ramai di luar jangkaan, aku naik kan sikit. Top up jela yang senang ;)

PERINGATAN PENTING UNTUK PESERTA :

  • Cek nama korang kat SINI.
  • Ingat nombor penyertaan korang. Contoh : 100.
  • Esok cabutan akan di buat pada esok petang. InsyaAllah. Doakan aku tak busy esok ;)

Dan, semua belog peserta aku dah terjah. Kalau ada yang rasa aku tak komen entri, itu bermakna aku tak jumpa butang komen. Dan, pada yang rasa aku tak follow belog dia, tu sebab aku tak jumpa butang follow.Dah dah, aku nak tidur. Esok kelas pagi >.<



UPDATE : 

MINI GA 2012 BY SHAGCOMOT.COM SUDAH TAMAT !! :D




Para penganjur kontes / GA. Jom lah join sekali - DALIM | SAYAM | PUMPKIM.

4 Entri Sebelum :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

4 comments:

ainkamal said... BALAS

Ya Allah ! Mintak2 ada rezeki . Nak voucher tuhhh ! hehee . InsyaAllah :)

syasyajohan said... BALAS

alah,kalau topup pun jadilah sangat :D

Woofer Storm said... BALAS

sy menang tak sayam?hhehee


#nak top up n lens 70-300 ye..ehheee

ina_noorlina♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said... BALAS

wow menarik gak adiah2 2 :) xsabo nk tggu pengumuman pemenang

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot