09 January 2011

Cerita pasal botox jom!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam tengah malam, pembaca!

Woih. Tengah tengok AJL ke? Nampak tak aku? Alaa yang pakai pyjamas sorang sorang tu. Nak lebih tepat punya klu. Yang, comel comel! Nampak tak, nampak tak? Nampak kan! Kiki. Jangan puji aku lebih, malu aku! Kiki.

Tak nak cerita pasal Anugerah Juara Lagu yang penuh lucu tu. Aku nak cakap pasal botox. Haip, jangan tenung Sharipah Aini tu. Aku bukan nak kutuk dia lah. Ni cerita botox lain. Heh. Suka kaitkan aku dengan umpatan. Tak main lah! Tak kuasa aku nak layan. Kehkeh.

Ni haa, korang yang mari sini, tak sedar apa apa ke? Alahai~ Sedih nya hati. Sayu hati, sayu sekali. Okeh, cukup!


Sebenarnya, aku ada cucuk botox sana sini kat belog aku ni. Aku tambah protein Linkin Park sikit kat header. Nampak tak, ada mamat mamat handsome? Dorang yang offer diri untuk jaga belog aku ni. Kata mereka membalas jasa peminat dorang yang satu neh. Woah~ Terharu, babe! Sayang Linkin Park lebih lah macam ni. Muah kanan kiri, comolot sikit!

Lepas tu, aku pun tanned kan kulit belog ni. Tapak kaki je tak gelap. Sebab, belog ni pakai stokin pulak waktu pergi tanned tu. Haiya. Dah banyak kali aku pesan, bogel bulat bila masuk bilik tu. Tapi, still pakai stokin. Adoi adoi.

Tu je kot yang ketara aku tukar. Esok sambung edit sikit lagi.


Aku agak faizal Tahir menang Anugerah Persembahan Terbaik! :D




Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

6 comments:

Cik Liyana said... BALAS

muahaaaa..ingat nk citer psl botox saripah aini !! tajam dagun dia..kecik hidung dia..ehhh takbaik ngumpat..stop!

comey header baru..ramia org kerdil upahan! tapi kurang uhmph lah..

PuPeL said... BALAS

HAHAHA SETUJU dengan cik liyana..haha shag..mintakla pic shag dan linkin park sekali baru lebih ummmm kalau boleh yg tgh cumulut hahaahhaha

Miza Yusof said... BALAS

blog shag semakin cantik :)

Shag said... BALAS

@Cik Liyana : Kan! Tapi, tak nak lah. Haha. Elakkan kontroversi, tingkatkan kualiti. Yeah :D

yeke? Alaa~ Macam mana tah nak naikkan umph? Idea please ;)

Shag said... BALAS

@PuPeL: Amboi! Tak nak. Err, prinsip ber-belog Shag skrg tak nak expose gambar sendiri kat belog :P

Shag said... BALAS

@Miza Yusof : Thanks, Miza! :D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot