30 January 2011

Giveaway : Special Giveaway From Moscow



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Salam malam, pembaca!

Bertemu lagi kita di malam ini. Kehkeh. Tak sampai lima minit pun berpisah tadi. Ini, ada lagi giveaway yang perlu aku langsaikan. Datangnya dari SCC sayam.

  1. Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member kan?)
  2. Anda dijemput menjadi follower http://norakhtar.blogspot.com(tiada paksaan)
  3. Post satu entry tentang giveaway ini di dlm belog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak entry berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:)
  4. Tag 5 orang rakan blog anda (nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag.
  5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini beserta URL blog anda supaya senang saya contact.
  6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011

Jadi, aku nak bunuh. Erk. Aku nak tembak tidak mati mati kepada Encil Achie, Encik Mamat, Encik Zai, Encik Eszwan, dan Encik Din. Kelik belog bawah :


Gatai noh aku tembak semua lelaki lelaki macho. Kehkeh. Bye~




Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

18 comments:

Matika said... BALAS

huhu..thanz abg shag..

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Matika : Haha. Abg Shag ye?

Sama sama ;)

sicomot-comel said... BALAS

hahaha..
ABANG shag !
moga kita same2 ade tuah..

p/s: amboih,,attack pakcik2 sumenya??haha

Woofer Storm said... BALAS

@Matika

hahaaa abg??hehe thank sngt2 abg shag^^

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@sicomot-comel : Dang! Siap CAPS LOCK ke bro SCC? Haip.

p/s : Kekeke :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : =.='

Matika said... BALAS

hehehe...
sory keliru laa...
apa2 pun dah siap..

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2011/01/special-giveaway-from-moscow.html

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Matika : Penat Shag tukar nama jadi Puan Besar Shag. Huhuh ;'(

Wahh~ Gila pantas! ;D

Matika said... BALAS

maaf2...
mamat tak perasaan..
mamat ni adik lagi..
baru 16..

deCrewz said... BALAS

Ha, tuan blog ni dah tukar jantina ke..wahahah

CIK TOM said... BALAS

good luck!!

tutorial yg shag request sebelum ni;

http://www.ciktom.com/2011/01/tutorial-buat-link-hover-effect-cara.html

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Matika : Cehh. 16 tahun? Argh~ Ada orang bakal panggil Shag, Kak Shag lah :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@deCrewz : Datang datang, gelak kan pulak! :P

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@CIK TOM : Terima Kasih, Cik Tom sayam ;)

Wahh~ Okeng okeng!

Amirrah Zawani said... BALAS

gud luck yea shag.. :)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Amirrah Zawani : Terima Kasih, Mirra ;D

SyatOza said... BALAS

waa~ macho ke eden ni? O.o huhu

errmm, tgk dlu la yeh :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@SyatOza : Bagi Shag, macho dah ;D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot