13 January 2011

Mimoi Si Budak Buncit ! Siapa Mimoi, bro?



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Curik dari sini : KELIK

Salam tengah malam, pembaca! Moga hari esok yang bakal tiba bawak lebih kemanisan hidup. AMIN!

Hey hey, siapa si Mimoi tu. Jangan salah sebut ye. M I M O I, bukan momoy. Hehe. Jangan tanya aku siapa dia. Aku tahu nama dia Mimoi. Lepas tu, titik! Jadi, bye bye. Entri tidak dapat di habiskan. Haha. Boleh pulak gitu ye. Tak adalah. Melawak je.

Ini isi entri sebenarnya. Aku nak kasi tahu, aku dapat satu trofi anugerah dari Mimoi. Tapi, kalau korang tanya siapa dia, aku tak boleh nak jawab. Serious! Sebab, aku je kenal dia. Tu pun sebab dia ada terjah belog aku baru tadi! Kalau nak tahu siapa dia, boleh terjah belog beliau :

Aku dapat anugerah sempena pengikut belog beliau yang ke seratus enam puluh. Atau, dalam bahasa nombornya, 160. Mula mula, dia cakap nak tunggu pengikut ke 200. Tapi, tak larat. Jadi, aku teramat bertuah untuk dapat pengiktirafan ni ;)

Inilah trofi anugerah aku dapat daripada Mimoi!


Terjah lah belog dia. Ada ramai mamat jambu lepak sana, babe! Aku jealous tengok. Kat belog aku ni asik nampak 6 mamat yang sama. Bosan! haha :D

Untuk Mimoi sayam. Meh terjah SINI untuk kutip trofi anugerah dari Shag pulak! Yang paling latest punya trofi tau ;)

Akhir kata, TERIMA lah cintaku KASIH, Mimoi sayam! Keep in touch okie?




Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

8 comments:

..hizamirahim.. said... BALAS

wah.
award menarik nampaknye.
XD

Shag said... BALAS

@..hizamirahim.. : Terima Kasih puji. Ekekeke :P

mALd!EyA said... BALAS

wah..tahniah ye shag..=)

Shag said... BALAS

@mALd!EyA : Terima Kasih Dieya! :D

Woofer Storm said... BALAS

jgn kdkut sngt,share2 la ye..hehee

Mimi ! said... BALAS

woahhh, terima kasih Kak Shag!! hehe sekali lagi terharu~ Oyeah, let's keep in touch. And terima kasih untuk award tu. Nanti sy ambik ye? and and sayang kak Shag jugak :)

Shag said... BALAS

@Woofer Storm : Alaa~ Hat ni tak boleh share. Sbb anugerah pengikut ;)

Shag said... BALAS

@Mimi ! : Hehe. Okeng! Sama sama. Yelah, Mimi! Sayang Mimi jugep! Muah kanan kiri~

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot