25 January 2011

Kontes : Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Salam malam, pembaca!

Kepada Cik Comot yang Comel [Umi], Cik Yaty sayam, dan Cik Tiqah darling. Sila rajin kan diri anda ya. Sebab kalian adalah mangsa untuk sama sama sertai kontes ini! Tahniah kerana terpilih! ;D



Aku telah di jemput oleh seorang Doktor yang selalu lepak kat IOI Mall Puchong. Dia boleh buat muka gila tak bersalah lah bila nak umumkan nama nama mangsa beliau. Aku dah agak nama aku pasti naik. Skrol bawah sikit. Haa~ Dah agak! Achie memang sayang aku lebih. Terima Kasih, Achie! ;)

Jadi, dengan lafaz Bismillahirahmanirahim~ Aku tampal gambar ini :


Gambar di atas di ambil di sebuah bukit di Presint 15, Putrajaya. Hasil tembakan Encik Cecami Suhaimi. Moga bertuah gambar neh. Amin amin!

Untuk ke belog tuan penganjur kontes, Hadifar, boleh lah ke link bawah ni :



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

36 comments:

Woofer Storm said... BALAS

bdk ni ar,sy bkan dr laa...mengrut lebih nampak??or nak perli ni??ermmmm hehehee gud luck laa^^

Cik Liyana said... BALAS

macho ahh gambarrrr! jeless...ehh good luck yunk!

nulhazwany abdul malik said... BALAS

smart jugak gambar tu...
good luck.. hee

nelly said... BALAS

wah ..
cool !
gud luck !
=)

Aretikz said... BALAS

Pergh ~ ini merajuk sampai nek bukit? haha.. BTW, gud luck.. hehe..

E.d.Y said... BALAS

good luck yer...;)

sicomot-comel said... BALAS

hehehe..
shag tag SCC yer..!
hoho..thx yer

p/s:goodluck to u dear. nnt SCC selongkar peti folder nak cari ada ke tak gmbr yg berkenaan tu.haha

..hizamirahim.. said... BALAS

ada tak contest gambar tak nampak gambar?
=.=

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Woofer Storm : Hahaha. Biar lah. Nak jugak cakap Doktor sebab kerja kat sepital :P Keke. Mana ada perli!

Terima Kasih, Achie :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Cik Liyana : Terima Kasih, Liyana! :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@nulhazwany abdul malik : Hasil tembakan dari kawan yg jadi photographer tak berbayar itu hari :D
Terima Kasih, Nulhazwany ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@nelly : Terima Kasih, Nelly! :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Aretikz : Merajuk sebab tak beli eskem! :P

Terima Kasih, Atik! :D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@E.d.Y : Terima Kasih, Edy! ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@sicomot-comel : Yeap yeap! Sama sama.

p/s : kalau tak ada, p lah tangkap tau. Due date lambat lagi ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@..hizamirahim.. : Bakal ada, Zami! ;)

FIFIEY LYCHEE MARATION said... BALAS

goodluck dear sis:) semoga menang yee~

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@FIFIEY LYCHEE MARATION : Terima Kasih, sayam! ;D

Mr.IX said... BALAS

goodluck....! memang jauh bebenor sorok muka tu...cam best je contest ni

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Mr.IX : Hahaha. Geram! Sebab mmg tak nak masukkan gambar sendiri dalam blog. Ni penat godek cari gambar jauh :P

sissyira said... BALAS

salam

good luck, comel dah tu =)

malas juga joint contest yang kena letak picture sendiri..huhu

sarah mohamad said... BALAS

Good Luck :)

luvYOU said... BALAS

shag!
kreatip jugak ehh budak bushukkk nih!
huahuahuaaa

tp shantek shaggy!! :D
gudluck shayanggg! :D

mwah

Pinky Pixie said... BALAS

penat komen td. dia xlepas lak. adoi. huhu..

gd luck dear,

Cikjan said... BALAS

mcm menarik je kontest neh.. ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@sissyira : Terima Kasih, Sissyira ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@sarah mohamad : Terima Kasih, Sarah ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@luvYOU : Kikiki. Kreatip ni kawan Shag yang snap ;)

Terima Kasih, Kak Dilla sayam! ;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Pinky Pixie : Tak lepas? Huhuh~

Terima Kasih, YT ;)

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Cikjan : Sgt menarik tau Cik Jan! ;D

Miss Yaty said... BALAS

ni gambar tak nampak muka paling cool ni..buat pelah panjat bukit tu shag??hihi ;P

psst...gudluck dear..yaty join cepat2 ye :)

apisv2 said... BALAS

slm kunjungan;)
gudluck for contest;D

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@Miss Yaty : kekeke. Bagi Yaty mmg cool. Bagi juri entah lah :P

Haip. Shag tak panjat. Yg panjat tu kawan ;)

Terima Kasih Yaty sayam. Okeng!

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@apisv2 : Salam. Terima Kasih, Apisv2 ;)

HadifaR_R said... BALAS

Salam...

TQVM join k :)
Contest di tutup awal sedikit dari tempoh sebenar...bleh la datang k...huhu

Puan Besar Shag Yahaya said... BALAS

@HadifaR_R : Sama sama ;) Ohh yeka! Okeng.

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot