03 January 2011

Semalam tak online, separuh jiwa aku hilang.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Tengok. Jerry suka semak kat barang baru!
Kasut mama dari kiri : Coklat, Putih, Ungu Lembut.

Salam petang, pembaca!

Apa kehal entah tajuk entri semacam aja bunyi nya. Haha. Separuh jiwa hilang konon. Ceit.

Mintak maaf kepada semua pembaca dan pelawat serta pengkomen belog ini semalam. Sebab, aku tak dapat nak balas kunjungan korang, tak dapat nak balas komen komen korang, tak jenguk belog korang! Bukan apa. Aku semalam, teman Mama cari kasut. Ingat lagi entri ini : Tahun Baru di MidValley. Mencari kasut saiz tiga bermula. Sekali lagi. Dekat The Mines pulak. Lepas satu satu masuk kedai kasut. Eh. Ayat serupa thottt~

Lepas satu satu kedai kasut kitorang terjah. Akhirnya, Mama jumpa jugak kasut yang boleh di terima lah muat pada kaki Mama. Paham tak ni? Alaa. Kira nya, kasut tu still besar untuk kaki Mama. Sebab, saiz empat. Tapi, Mama boleh pakai lah jugak. Tak adalah nampak macam Mama tengah pakai kasut anak dia ni. Kiki.

Mama terus balun sampai 3 pasang kasut! Argh~ Aku pulak yang tension lebih. Sebab, aku punya kasut pulak tak ada saiz. Waaa~ Cantik kot boot tu! Murah pulak tu!! 50% discount, beb! Sedih.

Mama dah dapat kasut, apa lagi. Dok sakit perut, sakit kaki, sakit segala galanya lah. Dah jumpa apa nak, mahu balik ajalah. Serupa je perangai kitorang semua. Abah, Mama, Along, Aku, Baby, Boboy dan Adeq. Hmph~

Aku suruh ke tepi, dia himpap terus kasut Mama =.="





Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

10 comments:

HAZWAN17 said... BALAS

takpe..banyak lagi kedai kasut kat KL tu...
boleh carik lagi...hehe

misz FaTiN said... BALAS

ur mom size kasut 3.. kecik nye kaki..
mesti sgt sush cari sizekan..

Huszaini said... BALAS

hehehe... borong terus! lepas ni boleh rehat dari cari kasut baru... :)

Shag said... BALAS

@HAZWAN17 : Tamau tamau. Demam dah Shag teman Mama 2 hari cari kasut :P

Shag said... BALAS

@misz FaTiN : Memang! Kalau terdesak sgt nak beli je saiz 4.

Shag said... BALAS

@Huszaini : 3 je jumpa semalam. haha. Ujung bulan ni pulak! :P

suka cartoon said... BALAS

kucing tu pun nak enter prem..kui..kui..kui..

Shag said... BALAS

@suka cartoon : Tahu tak pa. LOL~

luvYOU said... BALAS

shag sayang..kak dila xnmpk kasut..tp lebeh suke nengok gamba cat tuh..uuu...gamba kedua comel gilo die noleh kt shag :)

Shag said... BALAS

@luvYOU : Haha. Jerry jadi tumpuan dalam gambar tu. Haip. Pengkacau betul :P

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot