29 November 2010

Apa nak buat kalau nasib macam ni.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



UPDATE 23 April 2012

Salam petang Isnin, pembaca!

Aku nak kongsi cerita semalam. Semalam bersamaan dengan 28 November 2010, Ahad. Keputusan kemasukan sesi Disember ke UiTM, di keluarkan. Aku dengan semangatnya bangun seawal pagi nak cek. Tapi, tak bukak lagi. Jadi, aku sambung tidur balik. Mak aih, bapak pelamas pemalas budak pompuan ni. Haiyak.

Aku cuak. Aku takut aku tak dapat. Aku takut aku terpaksa menganggur lagi 7 bulan. Aku tak sanggup. Aku tak nak!!

Petang tu, bila dah sampai Batu Gajah, aku cek sekali lagi. Kalau tak di ingatkan oleh Abah, memang aku tak ingat nak cek dah. Kiki. Bila cek, haa. Baca sendiri kat bawah ni!

UPDATE 23 April 2012


Apa perasaan aku? Tentu hancur habis! Tapi, aku tak tunjuk kat Mama dengan Abah. Sebab, aku tahu hati dorang lagi hancur. Dah 10 bulan aku merempat kat rumah. Hmph. Jadi, aku melutut merayu kat UiTM. Aku amat berharap aku dapat bergelar pelajar semula. Betapa aku rindu nak jadi pelajar. Betapa aku rindu nak pegang kalkulator, hafal formula. Rindu!!

Pada kawan kawan yang dapat. TAHNIAH, aku ucapkan. Terutama pada Amira Yusof, kawan baik kolej aku. Dapat UiTM Arau, sama kampus dengan Marl Ahmad, kawan baik sekolah aku.


bising : doakan aku dapat ye, kawan kawan. amat mengharap.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

12 comments:

efa said... BALAS

jangan sedih yerp trai lg yerp...insyaallah dpt ok..selain uitm x minta yg len?

Fiqah Alias said... BALAS

huu~ xper3...cuba lagi yer nnt..insyaallah nnt ada rezeki ada la yer..jgn cdih2...senyuum..(^_^)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@efa : Haa, itu lah masalah terbesar nya. Sebab ralit nak masuk UiTM je, lain tak apply. UPU pun lupa =.=

Thanks, dear ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Fiqah Alias : Memang tengah senyum. Hehe. Tapi, hati sedih. Sobs :P

InsyaAllah, dear. Thanks! ;)

alinac lover said... BALAS

la yeke


jgn la ckp merempat

sdey tau

misSbLurRy said... BALAS

jangan sedey....buat rayuan....kalau boleh buat surat sokongan dan hantar ke dekan faculty...kawan aku buat macam gini...ye la kes sama dengan kau...10bln merempat dah...

so dia ulang alik ke uitm shah alam settle kan hal ini...alhamdulillah..rezeki dia dpt ke uitm melaka

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@alinac lover : Rindu sangat suasana kelas belajar :P

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@misSbLurRy : Tadi Shag call UiTM dia cakap tak payah hantar surat apa apa. Just isi No IC kat e-rayuan tu. Lepas tu tunggu result. Uhuk ;'(

misSbLurRy said... BALAS

dia cakap macam gitu sebab dia taknak layan...walhal ramai gila yang datang upm nak jumpa dekan...

sbb nak mengharap pd rayuan mmg susah....tp klo pointer matap..eehheh xpayah rayuan pun xpe kot...

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@misSbLurRy : Ohh. Tak pe. Shah Alam dengan Putrajaya dekat je. hehe. Lg pun, Khamis ni nak hantar adik p reg kat Poli Shah Alam. Boleh sekali harung je ;)

Thanks kasi idea. Haha :P

MollyAhmad said... BALAS

no prob la moy. uitm mmg cmtu. haaa. lagi satu. sminggu sblum tarikh org reg, ko try check balik. dulu aku dpt time tu la. yg aku benti tibe2 igt x? mungkin dpt ke ape. just check okay? and definitely next sem dpt!!

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@MollyAhmad : Ayat kau copy and paste dari FS ke darl? Haha :DD

Thanks, Marl Ahmad. Muah~

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot