10 November 2010

SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam pukul dua belas malam, pembaca!

Woah. Dah hari Rabu. Hari orang gomen dapat gaji. Harap mama dapat duit hari ni. Dah lama tak pergi shopping weh! Erk. Salah entri kejap.

Lepas terbaca segmen Suai Kenal Blogger Fasa ke 13, aku terdetik hati nak masuk jugak segmen ni. Haha. Dulu konon cakap kat En Ben, aku tak nak masuk sebab nak kasi can kat blogger lain. Akhirnya, aku tergoda jua nak masuk. Haiyak.

Bagi yang datang menjengah ke belog aku ini dari belog En Ben, kalau nak tahu, nama aku Shag Yahaya. Nama sebenar di rahsiakan atas sebab tertentu. Belog aku ni pulak aku kongsi macam macam dengan blogger lain yang sudi singgah dan baca. Bukan 100% hak milik tulisan aku. Ada yang aku kopi dan pasta copy and paste dari blogger lain. Tapi, aku selalu kredit kepada mereka. Bukan main ambil percuma sahaja.

Aku baru mula ber-blog. Baru nak masuk 3 minggu. Untuk akaun ni lah. Aku ada akaun lama yang aku simpan berhabuk atas sebab peribadi.

Kepada yang sudi menjengah tu, terima lah cintaku kasih! Tinggal jejak di kotak jerit, nanti aku balas kunjungan. Hiks ;) Kepada yang nak jugak masuk segmen ni, jom kelik SINI.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

20 comments:

apezs shah said... BALAS

hye apezs blogwalking from abe ben.
salam kenal.. apezs dah jadi follower..=)

Mohd Hakimi Zulkifly said... BALAS

hi..i follow you..

Mimiey.. (^-^) said... BALAS

slm kenal dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

nur said... BALAS

kenal kenalan
ALL IN ONE

zainabzawawi said... BALAS

best nyeee !~ how to do this ?

man yusoef said... BALAS

salam perkenalan...hehe

nadya e-man said... BALAS

hye salam perkenalan...melawat dr BA...jom la jenguk blog iter jugak yerk...dh follow u...

Azrul Hisham said... BALAS

salam ziarah dari blog ben...

datang guling2 jap kat sini... (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@apezs shah
Hello. Salam kenal too. Yeah, tahu. Dah follow Apezs balik. Hiks ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Mohd Hakimi Zulkifly
Thanks follow Shag ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Mimiey.. (^-^)
Salam kenal jugak Mimiey!! Nanti Shag datang terjah blog Mimiey :)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@nur
Hehe. Kenal! ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@zainabzawawi
Aku dah kasi link kat atas tu. P lah terjah sblm En Ben tutup segmen ni ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@man yusoef
Salam perkenalan jugak! :D

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@nadya e-man
Thanks follow Shag. Nanti Shag terjah ur blog okay :D

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Azrul Hisham
Hiks. Meh lah guling lagi. Kiki.

Cik Dya said... BALAS

Singgah dari belog Ben Ashaari. Ingin follow kawan2 blogger baru.Jom meriahkan Ahad dengan follow-follower!! ^_^

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Cik Dya : Ayuh follow memfolow ;)

Nurul Amira; said... BALAS

wah moy dah ramai follower! syioknyaaaa! ;D

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Nurul Amira; : Ramai followers je. Tak ramai member pun kat sini :D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot