10 November 2010

Ini sangat mengganggu emosi aku!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam senja, pembaca!

Aku tak pasti apa sebab, apa punca, apa kes! Tetiba aku nak bukak dia bebel sama aku. Dalam bahasa kontotnya, benda yang aku nak bukak tu tak wujud sebenarnya. Apa kejadahnya, TAK WUJUD? Ini sangat mengganggu emosi aku!

Ada beribu riban lagu kesukaan aku kat dalam gua folder tu. Kenapa lah Cakera Keras Luar  atau nama mat salih nya External Hard Dick Disc aku sangat dengki dengan aku sampai bunuh isi dalam folder tu tanpa pengetahuan aku. Dah lah tak ada buat back up kat mana mana. Ini memang sangat mengganggu emosi aku!


Malam ni kompem aku tak tidur sebab aku nak muat turun beribu riban lagu aku balik. Maaf kalau aku tak sempat nak Blog Walking ye. Hiks. Sebab lagu, aku sanggup tinggalkan belog. Kiki :P



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

2 comments:

Nurul Amira; said... BALAS

kau cari lagu dekat mana selalunya? download?

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Nurul Amira; : FrostWire. Tak pun 4Shared ;)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot