23 November 2010

Mak Guard versus Mak Lip Lap.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam tengah malam, pembaca!

Penat aku dok godek sana sini. Masih tak puas hati! Ada sapa sapa nak jadi sukarela buat kan aku header? Bila kata sukarela, maknanya secara percuma. Aku kan kedekut. Haha. Sakit mata, sakit belakang dah aku dok buat. benci !!

Jadi, nak tanya korang. Yang mana satu lagi best. Hat lama ka, hat baru ni? Hat baru, tu atas. Hat lama, sat, jom tengok bawah ni.


Yang lama, ada Mak Guard tolong jagakan. Tapi, ramai yang kompelin. Mak Guard yang aku upah tu seksi sangat. Mengganggu pembacaan kata mereka. Entah betul entah tidak. Kalau betul, kira nya Mak Guard tu ternyata seksi. Macam tuan dia jugak lah. Haha. Tak nak ketinggalan bas tuan dia ni. Haiyak.

Pembaca, mana lagi cantik? Mana paling senang nak load?


bising : esok nak buat watermark pulak ! hehehe.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

10 comments:

just me said... BALAS

yg latest tu ok je..
tp gambar dh xde..
tambah la pape..
hihi..
yg latest ni plain sgt..
;))

alinac lover said... BALAS

yg awal tu cm oke jerk

i like seksi..aww

hahhaha

Cik Liyana said... BALAS

hey, yang lama jangan dibuang! kecian makcik sexy tak buh gambar dia! letak lah makcik sexy kat lip-lap tuh baru lah makcik panas-panas! :)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@just me : Yeke? Tolong buatkan? Haha. tak larat dah nak edit lain. Kena tunggu minggu depan pulak kot. Kiki :P

Thanks ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@alinac lover : Me too, dear. Tapi, bila org tinggal jejak, 'Wow seksi nya header'. Terasa keperlian di situ -.-

Thanks ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Cik Liyana : Mak Cik seksi tu dah balik kampung Looklet dia. Kiki :P

Thanks dropping here ;)

Syat0za said... BALAS

laaa, dah buang dah makcik guard tu? -_-
xke rase besaq header skang ni? O.o

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Syat0za : Besar sangat ke? Sama saiz je dgn Mak Guard tu dulu. Kiki. Shag tgh edit hat lain ni. Tak lawa lah tgk hat ni. LOL~

PuPeL said... BALAS

dua2 ok..tp mak guard paling hot! :P

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@PuPeL : Ramai yang undi mak gad nampak nye. Haha. Tapi, dekat SB lain pulak cerita. Sume tak suka Mak Gad hot tu. Haiyak.

Thanks Pupel ;)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot