16 November 2010

Award : The First 100 Followers from NurHijrah.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Salam malam Selasa, pembaca!

Yay! Lompat kegirangan. Aku dapat satu anugerah khas dari Cik NurHijrah atau lebih di kenali sebagai Jirah ;)

Anugerah khas yang aku terima dari beliau ialah Anugerah Pengikut 100 Terawal. Aku pengikut nombor berapa pun aku tak pasti. Tapi, waktu nak scroll down, aku nampak 'kaki' aku tersadai kat senarai follower yang bertuah tu. Wallah.

Thanks, NurHijrah.

Ohh lupa. Cik NurHijrah mintak pendapat sedikit pasal belog beliau. Dari pandangan mata aku, belog beliau dah lebih dari Okay! Tak ambil banyak masa pun untuk aku load page belog beliau. Dan kandungan belog tersusun cantik. Tak ada widgets merapu di gunakan, tak ada lah sakit mata tengok. Hiks.

Itu sahaja untuk kali ini. Sekali lagi, aku nak ucapkan ribuan Terima lah cintaku Kasih sebab sudi kasi anugerah ni kat Shag ;) Korang tak boleh ambil ye. Sebab, beliau reka khas untuk pengikut beliau sahaja. Kiki.

Ayuh terjah belog beliau : Jirah is Me



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

4 comments:

Tok Esah said... BALAS

tahniah shag!!!! dah mmg power jadi pengkritik.. bgus2.. kritikan yang bernas... tok harap shag dpt tegur2 tok lg ye.. nice blog!!!

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Tok Esah : Pergh. Masih belum power lah tok. Ni baru dok merangkak. Tak ley lawan Superman. Itu nama nye berkongsi pendapat nak naikkan belog :P

Tapi, Tok lagi hebat! Otai singgah komen kot!

she jirah said... BALAS

hee~
tenkiu for da commnt.
&& anda org kedua yg buat entry + amik award tersebut. ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@she jirah : Wow! Nombor dua. Hiks :P

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot