12 November 2010

Giveaways : CABUTAN BERTUAH DI SUFFAH BEAUTY SHOP!!! #1



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam petang, pembaca!

Aku nak masuk GA yang di anjurkan oleh Cik NurSufi. GA ni tak perlu tampalan banner di belog korang, tak perlu slogan kretip. Hanya buat satu entri kontot pendek pasal GA ni. Dan tinggalkan link korang ke belog beliau.

Mahu masuk jugak? Jom kelik SINI.

Moga aku bertuah :P



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

4 comments:

nursufi81 said... BALAS

Ros bagi details ek. Tahniah coz terpilih pemenang ke 2 GA #1 di Suffah Beauty SHop

Bg nama, alamat, no hp thru email nursufi81@yahoo.com

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@nursufi81 : Woah! Thanks, dear. *muka dah macam John Travolta jadi Joker dalam Old Dogs dah*

nursufi81 said... BALAS

kak .. mana details nya huhu .. waduhh nak pos hadiah free lg susah rupanya dari pos brg berbayar haha

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@nursufi81 : Seriously? I dah kasi on 29th November. Okay okay. I hantar sekali lagi ye ;)

Sorry, dear. Susahkan U je :P

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot