13 November 2010

Di tembak oleh Eyka, Eh eh nothing else I can say.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Salam pepagi, pembaca!

Aku di tembak setelah agak lama jugak tidak di tembak. Lama ke? Padahal je. Okay, maksud 'di tembak' di sini adalah tagged ye. Aku tak tahu nak guna perkataan apa nak ganti tagged tu dalam Bahasa Melayu. Jadi, aku pakai 'di tembak'. Logik Okay tak?

Cik Eyka dan Domo telah tembak aku. Terpaksa lah aku keluar kan peluru dari otak aku nak jawab. Jom kita mulakan!

"- Put your music library on shuffle. For each question, press the next button to get your answer. You must write that song title as the answer to the question, no matter how silly it sounds! Most of the time they seem to work though, strangely enough. Ok, go! When you're done, tag people in this note, and make sure to tag the person who sent you this. The answer to #20 is the Title of your note. -"
  1. If someone says, “Is this okay?” you say : Im Not Okay - MCR.
  2. How would you describe yourself? : Sorry Seems to be The Hardest Word - Blue
  3. What do you like in a guy/girl? : Girls & Boys - Good Charlotte
  4. How do you feel today? : Speechless - Lady Gaga
  5. What is your life’s purpose? : Money Money Money - ABBA
  6. What's your motto? : It's My Life - Jon Bon Jovi
  7. What do your friends think of you? : Umbrella - Rihanna
  8. What do you think of your parents? : Not Alone - Linkin Park
  9. What do you think about very often? : Thinking of You - Katy Perry
  10. What is 2 + 2? : 21 Guns - Greenday
  11. What do you think of your best friend(s)? : As Long As You Me - BSB
  12. What do you think of the person you like? : If I Let You Go - Westlife
  13. What is your life story? : Hotel California - Eagles
  14. What do you want to be when you grow up? : Wind of Change - Scorpion
  15. What do you think of when you see the person you like? : Kejora - Search*satu satunya lagu Melayu
  16. What will you dance to at your wedding? : All The Right Moves - One Republic
  17. What will they play at your funeral? :  Selamat Malam - Faizal Tahir*eh ada lagi satu rupanya
  18. What is your biggest fear? : Love the Way You Lie - Eminem
  19. What is your biggest secret? : Somewhere Only We Know - Keane
  20. What will you post this as? : Eh eh, nothing else I can say - Lady Gaga



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

10 comments:

sufiyyah zulkifli said... BALAS

haha.
dah penah buat~ :D

ardinihumaira said... BALAS

Tahniah, anda adalah pemenang Giveaway Kecantikan #4, sila semak keputusan di ardinihumaira.com sekarang

Rossarina™ said... BALAS

haha Moy, tag nih pun saya pernah buat. takpe, nanti saya buat lagi XD bersame list lagu-lagu baru

ps : hutang tags dengan Moy makin bergande hohoho XD

RoSeNoi♥A'n'L said... BALAS

Oh oh akak dah pernah buat tag ni... ;):) Rasanya soalan dia sama je.. dah jawab laaaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaa dulu..
so takyah le jawab lagi kan? Hikhik.. (nak melepaskan diri)

BOLEH TENGOK & BACA DI SINI.. haha kelakar bila baca balik (LOL)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@sufiyyah zulkifli : Tahu. Ni kan tagged lama gila. Tapi, Moy kena tembak. Lps tu tembak org lain jugak! Haha :D

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Rossarina™ : YAY! Ni baru best. Buat lagi ye. Moy buat tade idea sebab lagu semua dah atde dlm laptop. Jadi main hentam lagu yg ada dlm pale otak. Sobs.

Mari mari. Kalau jual, boleh kaya Rina :P

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@RoSeNoi♥A'n'L : Ohh tidak! Kak Nonoi kesayangan... Buat lah sekali lagi. Lama dah kot entri tu. Skrg kan byk lagu br :P

Nurul Amira; said... BALAS

aku tak pernah buat lagi daaa! hahaha. dia kena jawab ikut lagu kita suka ke atau kita pasang ja lagu, lepastu untuk next soalan kita next lagu tu? aku macam tak banyak lagu ja :(

Nurul Amira; said... BALAS

dah buat moy ! hahahahaha.

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Nurul Amira; : Woah. Semangat! :D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot