07 November 2010

Gel wangi jadi tukang bersih laptop aku.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




UPDATE 23 April 2012



Salam petang Ahad, pembaca!

Yes! Aku dah upah seseorang untuk bersihkan laptop aku tiap hari. Lepas ni tak da lah habuk habuk tersumbat merata rata kat laptop kesayangan ni. Hiks.

Hello Kitty bersama gel wangi berwarna merah jambu beliau akan pastikan laptop aku sentiasa wangi bersih! Semalam aku suruh dia cuci, laptop aku nampak macam laptop Viao yang baru. Okay, ini dusta! Tapi, lubang speaker aku yang penuh dengan habuk tu dah bersih. Nampak jugaklah speaker nya. Kalau tak dulu, jenuh aku nak teka kat mana lah bunyi bunyi sumbang keluar dari laptop aku ni. Haiyak.

Hello Kitty gel pembersih tu sebenarnya, kepunyaan mama. Mama beli bulan bape tah, lepas tu hilang secara tiba tiba. Aku berdaulat sebab tak kasi aku guna. Hiks. Semalam, adeq jumpa celah mana tah, aku lupa. Padahal adeq aku yang sorok, macam aku tak tahu. Pantang nampak benda pink!


Yang tak best nya, kenapa screen laptop aku dia tak kasi bersih sekali. Kena upah orang lain pulak. Haiyak.

Ada cadangan tak, pembersih screen yang wangi lagi murah lagi senang nak cuci ;)



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

4 comments:

alinac lover said... BALAS

comel gak ek

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@alinac lover
Lembik lak tu. First time pegang geli geli :P

she jirah said... BALAS

http://jirahisme-she.blogspot.com/2010/11/hye-uallz.html

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@she jirah : ;)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot