20 November 2010

Giveaways : HATIKUHATIGETAH GIVEAWAY.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Salam tengah malam, pembaca!

Ini entri pertama aku untuk hari Sabtu ni. Haiyak. Banyak busy maa. Tak sempat nak pegang laptop pun arini. Sedih sedih. Ni pun aku kemas belog kejap sebab ada kontes :P

Kontes ni anjuran Cik Liyana aka HatiGetah! Nak baca lebih, sila ke sini : HATIKUHATIGETAH GIVEAWAY

Slogan aku ialan ialah, Hati ku hati belog sebab hidup rasa tak tenang kalau tak kemas belog sehari.

Aku tembak semua yang mai belog aku hari ini. Dah baca, sila buat! Aku tak nampak, tapi . . Haa. Pandai pandai lah ye. Hikhik.

Jadi, Cik Liyana. Adakah Shag di terima masuk?


Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

14 comments:

Cik Liyana said... BALAS

ANDA DILASTIK SEGERA KE KOTAK LULUS! TAHNIAH !!

bagus jadi hati belog nih...kaya nuff kau nanti belanja hati getah eh!

Cik Liyana said... BALAS
This comment has been removed by the author.
Cik Liyana said... BALAS

mne dekat sidebar?? haaaa...lupa ke? nk kena lastik laju2 nih

Myra Jay said... BALAS

Gud Luck shag, jgn lupa cik pgnjur mntk link di sidebar tau.. :)

RoSeNoi♥A'n'L said... BALAS

Tak faham le nak kena buat apa ni.. huhuhu @_@

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Cik Liyana : Haha. Nuff tak jalan jalan pun duit :P Banner dah ada. Kat Banners GAs yg aku join. Kena scroll ke bawah sikit sebab susun ikut due date :P

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Myra Jay : Thanks, Sis. Ohh itu dah letak before buat entri kontes lagi :P

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@RoSeNoi♥A'n'L : Kena reka slogan best je. Hati ku hati . . . [tak lebih 12 perkataan] Simple je kan. hehe :D

..hizamirahim.. said... BALAS

goodluck.
XD

IKA said... BALAS

goodluck shag...=) salam kenalan..
rasanya ni baru 1st time I drop kat blog ni..

btw, thanz, bg comment membina di entry i tadi..=)

1 lagi..saya mencari2 shoutbox u..tapi tk nampak..iskh2...mana yer? hehehe

just follow u..=)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@..hizamirahim.. : Thanks, Zami ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@IKA : Thanks, Ika. Salam kenalan di sambut gembira! Hiks.

Hehe. Hanya meluahkan rasa tak puas hati bila baca ur entri. Lps ni kena berhati hati lah bertanya :P

ShoutBox? Ada kat tepi. Kaler turquoise. Selalu nya, SB kua paling last. Hehe.

Thanks!

anamizu said... BALAS

gud luck tau shag! ^^

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@anamizu : Thanks a lot, dear ;)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot