30 November 2010

Award : Anugerah Blogger Cemerlang!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam lewat petang Selasa, pembaca!

Dok sebok uruskan pemberian anugerah khas aku kepada pengikut belog aku, tup tap belog aku dapat anugerah dari blogger sekali lagi. Kali ini, anugerah khas ini datangnya dari Encik Loqman Hakim. Thanks, dude! Anugerah ini khas untuk pengikut belog beliau sahaja. Serupa lah dengan anugerah khas yang aku tengah lancarkan tu. Kiki :P

Tiada soalan di kepilkan sekali. Hanya banner anugerah sahaja di beri tanpa banyak soal. Jadi, aku dengan bangga nak tempek tayang banner yang Encik Loqman Hakim buat dengan gigihnya.


Terima lah cintaku Kasih, Encik Loqman Hakim ;)

Kalau nak tahu, dia ni handsome! Nak kenal boleh belog beliau : Catatan Loqman Hakim. Hiks.


bising : sapa lagi nak kasi belog aku anugerah, meh meh daftar nama kat shoutbox :P



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

8 comments:

::Cikgu Akim:: said... BALAS

hak2..ok thnks..nak tuntut award blog ni..

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@::Cikgu Akim:: : P lah follow belog En Loqman Hakim ;)

Anonymous said... BALAS

Benar-benar seperti desain grafis dan navigasi dari situs, mudah di mata dan konten yang baik. situs lain hanya terlalu meluap dengan menambahkan

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Anonymous : Err, seriously Shag tak paham :P Bahasa Malayu please. Kiki.

Btw, Thanks! :D

Syat0za said... BALAS

gambar award tu macam design dari artis.. =3 mudah dibaca, content yg baik.. pastu meluap tu maybe yg kabur2 tu.. macam buih tu.. faham?

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Syat0za : Macam kelakar je? Biar betul, Zai. LOL~

Syat0za said... BALAS

betullll.....

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Syat0za : Ohh, Zai ye si Anon tu? Kiki :P

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot