03 November 2010

Belog aku tercampak di sisir belog En Ben lah.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Ingat tak lagi janji kita dulu Aspalela. Kau dan aku akan bersama sampai ke hari tua... Eh eh. Aku tak kenal Aspalela itu siapa. Dan kau dengan aku takkan tua bersama. Der, salah entri.

Salam tengah malam wahai pembaca!!

Tadi, aku tetiba teringat pasal entri aku yang INI. Baru aku sedar, baru aku rase tetiba kelam kabut nak terjah belog En Ben. Padahal, aku dah berjuta kali singgah satu hari suntuk ni. Al-maklumlah, kerap kemaskini belog dengan entri baru. Hikhik. Bila dah teringat, terhegeh hegeh nak tekan punat skrol ke bawah. Tercari cari mana bloglist yang ada nama aku.


Pelan punya pelan aku skrol ke bawah, satu satu nama aku baca. Okay ni tipu! Aku cari nama aku je. Nama orang lain aku tak peduli. Tengok hurup depan lain, aku skrol jela ke bawah lagi. Haha. Dah nak sampai tengah tengah muka belog En Ben, baru aku nampak nama aku dok tercegat kat belog En Ben dengan bloggers lain. Yeehaa.

Bila dah jumpa nama aku, barulah aku tengok sape lagi rakan seperjuangan aku yg berjaya melekap di bloglist En Ben tu. Ramai gila. Makin naik lah power silau mata aku yg sediakala tinggi bagai bangunan 100 tingkat yang masih dalam perbincangan. Haiyak.

Kepada En Ben. Terima kasih sebab kasi belog Shag melekat kat sisi belog En Ben sampai ujung tahun, InsyaAllah.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

8 comments:

Siapa Lin?? said... BALAS

bestnyer

PuPeL said... BALAS

wah..en ben ni memang famous erk..sume terlompat2 kalau2 en ben coment atau letak list.huhu jeles2..hehe :P

Amni said... BALAS

hehe... kita geng! saya pon ada kat situ...=P chaiyokkk!

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Lin :
Sampai ujung tahun je haa. Tahun depan dia bukak lagi sekali, Lin join lah! ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Pupel :
Haha. Entah. orang cakap dia sangat famous kat belog ni. Shag masuk list dia pun sebab mintak kat dia. Hakhak.

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Amni :
Yay! Sep sep tom!

Tomato Gurl's Life said... BALAS

cik tom pun masuk list ben...tp ramai yg rajin update..so tak pernah nmpk list ciktom kat atas..hahaha

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Cik Tom :
Nampak link Cik Tom situ. Hehe. Hais. Kalau CIk Tom pun kat bawah, Shag lagi bawah. Update pun sekali dua je satu hari. Haiyak.

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot