19 November 2010

Kontes : kids & baby photo contest.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Aku telah di jemput oleh Cik Ayu untuk sertai satu kontes ni. Alaa. Yang buat aku bising semalam. Habis bersepah kotak sebab nak cari album gambar lama lama. Semua pasal kontes ni lah. Kids and Baby Photo Contes yang di anjurkan oleh Cik Safiyyah.

Pada pemenang, beliau akan menerima sebutir peluru berpandu sepasang subang dari Lazo Diamond Jewelry.White Gold.

Untuk butir selanjutnya, boleh lah lawati : Kids and Baby Photo Contes

Dengan ucapan Bismillah. Aku nak tayang kan gambar yang aku pertaruhkan dalam kontes ini. Ayuh lihat! Jeng jeng jeng . . . Poyo buat ayat berdebar debar :P

Psst. Cik Safiyyah, cukup syarat tak?



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

12 comments:

ariph™ said... BALAS

wah! ini menarik. kalo dapat subang tu, leh bg shag. haha

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@ariph™ : Haah lah. Hadiah dia subang. Der, sendiri taip sendiri boleh lupa. haila. Kalau laki menang, boleh buat kontes kasi subang tu :P

nfahk said... BALAS

haha..niceeee... hadiah subang ek.. tp sye tak pakai subang, anyhow, i'll try to join too :)thanks for the tag syg~

she jirah said... BALAS

dh join la shag.
hee~
http://jirahisme-she.blogspot.com/2010/11/kids-baby-photo-contest.html

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@nfahk : Hehe. Shag pun tak pakai since kepala di litup. Subang semua di buang :P

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@she jirah : Lah. Yeke? Shag tak perasan :P Ohh, Good Luck btw, dear :D

MrS. F!zA said... BALAS

hehhe ok nti fiza buat ye..memg kna tag dh dr eliza..

Nur Husna said... BALAS

gud luck untu shag jugak :)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@MrS. F!zA : Hehe. Haa, itu tandanya Fiza dah kena buat! Kiki :P

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Nur Husna : Thanks, dear :D

Ct SoLeHa said... BALAS

comeinyer..bukan kembar kan..hehe :)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Ct SoLeHa : Ohh bukan. Tapi, adik beradik :P

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot