19 November 2010

Award : Top 50 Followers Award for my followers ONLY!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam malam, pembaca!

Hari ini aku tetiba rajin pulak nak buat bagi award kat blogger yang sudi ikut aku kat belog aku ni haa. Sebagai tanda penghargaan pada para pengikut belog aku lah yang penat kelik butang Follow tu. Ni baru Top 50. Nanti Top 100 aku kasi lagi. Haha. Setakat banner award je lah. Aku tak kaya pulak nak kasi top up RM5 untuk setiap orang.

Para penerima award ini, korang perlu buat satu entri khas sempena penerimaan anugerah aku ni. Dalam entri tu korang tampal lah sekali banner yang aku buat penat penat tu. Dan ada soalan yang korang kena jawab! Wajib jawab. Hiks. Dan, yang paling penting, award ini tak boleh di serahkan pada blogger lain. Simpan untuk diri sendiri je. Okay! Sebab, ia nya khas untuk korang yang di senaraikan sahaja.

Ini soalan yang korang kena jawab :

1. Nama penuh anda.
2. Kenapa jadi pengikut belog ini [shagcomot]?
3. Apa pandangan anda pasal belog ni [shagcomot]?

Ini pulak senarai nama pengikut aku yang bertuah tu :
  1. Anep [http://epenlavia.blogspot.com/]
  2. Ain [http://lurvenfun.blogspot.com/]
  3. Arina [http://imdrugged.blogspot.com/]
  4. Ainilavia [http://laviaherself.blogspot.com/]
  5. Naz [http://ahmadnazrii.blogspot.com/]
  6. Nurul Chumel [http://nurulchumel.blogspot.com/]
  7. Ciek Niena [http://bilasayamenjerit.blogspot.com/]
  8. Jirah [http://jirahisme-she.blogspot.com/]
  9. Abhamz [http://myj-sgsiput.blogspot.com/]
  10. just me [Tak dapat link sebab privatekan profile] *
  11. Amira Yusof [http://mirapunyaterritory.blogspot.com/]
  12. Nfahk [http://nfahk.blogspot.com/]
  13. Mrs Fiza [http://mrsfiza212.blogspot.com/]
  14. Mama Liyana [http://liyanadiabu.blogspot.com/]
  15. Cik Tom [http://tomatogurlslife.blogspot.com/]
  16. Cuteyes [http://zatulalwani.blogspot.com/]
  17. Zinah Nur Sharif [ni pun sama kes dgn 'Just Me'] *
  18. Lynn [http://layanlynn.blogspot.com/]
  19. Ezzu Raza [http://sayayangmenurutperintah.blogspot.com/]
  20. Alinac/Yong [http://www.alinaclover.com/]
  21. Pupel [http://pupel.blogspot.com/]
  22. Eydarafique [http://rafydarafique.blogspot.com/]
  23. Eiela [http://belog-newbie.blogspot.com/]
  24. Molly the Marl Ahmad [http://mollyahmad.blogspot.com/]
  25. Shino [http://shinoxyuna.blogspot.com/]
  26. Liyana [http://hatikuhatigetah.blogspot.com/]
  27. Biela Sapine [http://kesayangankepunyaan.blogspot.com/]
  28. Myra Jay [http://normj1001.blogspot.com/]
  29. kobEj0rdan [http://nazirulhazwanws.blogspot.com/]
  30. Tok Esah [http://taq6889.blogspot.com/]
  31. Ariph [http://isqandar90.blogspot.com/]
  32. Borak Kosong [http://www.borakkosong.com/]
  33. Nurhazwany [http://nulhazwanyabdulmalik.blogspot.com/]
  34. aimaniman [http://ezaiza.blogspot.com/]
  35. Rinadorina [http://www.rinadorinabahar.com/]
  36. Just Me! [http://hadifar-fyda.blogspot.com/]
  37. Syafiq Maula [http://syafiq-maula.blogspot.com/]
  38. Zainab [http://zainabzawawi.blogspot.com/]
  39. Katak Pink [http://pinkfrogy.blogspot.com/]
  40. Belalang [http://www.suarabawahtanah.com/]
  41. Tieha [http://tiehaismail.blogspot.com/]
  42. achmad [http://akumenapakkaki.blogspot.com/]
  43. apezs [http://apezsshah.blogspot.com]
  44. MHZ [http://mhzmc.blogspot.com/]
  45. Mat Gebu [http://tiffinbiru.blogspot.com/]
  46. Elly [http://cukcomei.blogspot.com/]
  47. Cucuatokaji [http://cucuatokaji.blogspot.com/]
  48. Nadya [http://lachicavirgogurl.blogspot.com/]
  49. Masmurni [http://masmurni.blogspot.com/]
  50. Eyka [http://myhurtbubu.blogspot.com/]
    * Kalau korang terbaca, sila ambil ye sebab nama korang dah ada tu ;)
Lepas siap buat entri pasal award ni, korang kena tinggalkan link entri award korang kat komen ENTRI INI. Perhatian sekali lagi, entri ini BUKAN di shoutbox atau entri lain. Sebab, aku nak baca apa jawapan korang untuk soalan aku. Hiks ;)

Pada yang tak dapat, jangan bersedih hati. Ada rezeki nanti aku kasi award lagi. Hiks. Dan, pada yang dapat tu, apa tunggu lagi. Pergi jutip banner, buat entri. Aku dah kasi idea entri baru korang ni.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

52 comments:

Lizzie Yasmin said... BALAS

ehy ada lar... tiba2 terasa mcm menang award pelakon terbaik plak... tq terharu nye...

keep it up ok... may can keep in touch...

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Lizzie Yasmin
Haha. Mak aih. Cepatnya mai kutip award. Tak sempat nak terjah belog, nak kasi warning. Hiks.

Okie dokie dear. Yeah sure! ;)

zainabzawawi said... BALAS

dah : http://zainabzawawi.blogspot.com/2010/11/award-top-50-followers-award-for-my.html

Thanks btw !

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@zainabzawawi
Dah baca! Hiks ;) Heyy, aku buat entri khas utk kau dgn Zahir, tak baca pun ;'(

Eyka said... BALAS

dah wat da awk..hehe:) thnx taw sudi jadi kawan eyka..hee:)

http://myhurtbubu.blogspot.com/2010/11/hari-bertuah-kew-pe-ntahhohoho.html

tgok la ek..~ hohohoho:)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Eyka
Pergh. Tangkas gila buat entri. Shag bajet esok baru nak buat :P Semangat!

Me, OTW ke sana. Woot. Thanks being my friend too ;)

she jirah said... BALAS

dh siap entri.
hehe
sila jeling ;)

http://jirahisme-she.blogspot.com/2010/11/tenkiu-shagcomot.html

MollyAhmad said... BALAS

ala.. byk plak soklan kene jawab !ish! nanti aku jawab k! tgh masak ni!

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said... BALAS

dah selesai mmbuatnye...thank u :)

elly @ suely said... BALAS

macam xdek lam senarai je? xpe2... nt free sy buat eh... thanks!

Biela Sapine said... BALAS

pehh gler lah dapat award, bangga gler kott.. hahaha
btw entry akan menyusul ye

apezs shah said... BALAS

http://apezsshah.blogspot.com/2010/11/i-got-award.html

Thakns shag...;)

Mohd Hakimi Zulkifly said... BALAS

thanx shag for the award..

http://mhzmc.blogspot.com/2010/11/top-50-followers-award-dari-shagcomot.html

AiniLavia said... BALAS

ok nanti amek!!!~

cik Liyana said... BALAS

sudahhh siap tuan!! haiip..haip!! nah amikni check sendiri tuan!

http://hatikuhatigetah.blogspot.com/2010/11/top-50-award-dari-shaq-comot.html

nadya e-man said... BALAS

waaa...seronok...bru check blog tdik...thnx tau...x sgka tol sy...nanti sy wat entry yek...heeee

Biela Sapine said... BALAS

dah , http://kesayangankepunyaan.blogspot.com/

elly @ suely said... BALAS

ok dah siap.........

http://cukcomei.blogspot.com/2010/11/award-top-50-followers-award-for-my.html

nadya e-man said... BALAS

akhirnye...dh siap...http://lachicavirgogurl.blogspot.com/2010/11/award-top-50-followers-award-from.html

nulhazwany abdul malik said... BALAS

da buat.. tq yee !!

love it

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@she jirah
Shag dah terjah. Dah komen pun :D

Mat Gebu said... BALAS

salam..
ok, mat gebu dah buat dan akan muncul pada jam 5 petang nanti yea, harap maklum.

http://tiffinbiru.blogspot.com

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@MollyAhmad
Kau tipu apa. Masak jam 426AM? Masak apa dude? Hiks.

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Mat Gebu : Woah. Schedule post tu. Hiks. Okie Dokie En Mat Gebu. Thanks sebab sudi amik award Shag tu ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@FeeZ~Hafizah~cucuatokaji

@elly @ suely

@apezs shah

@Mohd Hakimi Zulkifly

@cik Liyana

@Biela Sapine

@nadya e-man

@nulhazwany abdul malik

: THANKS to all sebab sudi amik award tu dan sudi buat entri. Hiks. Nanti rajin rajin Shag kasi lagi award. Doa doa lah Shag kaya sikit boleh buat kontes pulak. Muahaha :DD

Shag akan terjah sorang sorang nak baca ;)

Just Me! said... BALAS

siap da....

http://hadifar-fyda.blogspot.com/2010/11/saya-dapat-award-dr-bl0gger.html

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Just Me! : OTW ni! Hiks. Thanks ;)

tieha ismail said... BALAS

yeah i got it ! tenkiup dear !

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@tieha ismail : Youre Welcome, darl! ;)

Tok Esah said... BALAS

salam shag, sorry late sket.. tak sihat..

hurm, tok dah buat entry, TQ banyak2 yer..

http://taq6889.blogspot.com/2010/11/tok-top-50-follower.html

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Tok Esah : Amboi. Tok kenapa pulak? Demam? Selesema? <-- Lebih lebih lak soalan.

Shag OTW ni nak terjah!

Nurul chumel said... BALAS

wah..thanx shag..bertuah sungguh nurul..anyway,thanx syg! :')

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Nurul chumel : You're most welcome, Nurul Chumel! Hiks.

Mohd Hakimi Zulkifly said... BALAS

jemput amik award dri cool fm

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Mohd Hakimi Zulkifly : Tgh cari idea ni nak update entri psl award tu. Soalan mencabar minda :P

Shino said... BALAS

eh..shino pun ade gk...hehe...tq2...

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Shino : Adalah! Kan Shag dah bagi tahu kat shout box. Hiks :P Welcome welcome.

Abhamz said... BALAS

salam, terima kasih atas award yg kreatif lagi cantik tu.

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Abhamz : Salam kembali. Sama sama. Kreatif ke? Hahaha :P

Lulu caldina said... BALAS

hai cik shag..

Lulu caldina said... BALAS

hai cik shag..

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Lulu caldina : Hai Lulu Caldina ;)

Tomato Gurl's Life said... BALAS

cik tom ade no 15...hahaha...nati buat ye..cam biasa kumpul sekaligus..hehe

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Tomato Gurl's Life : Yeap yeap. Lama dah Shag kasi tau dekat ShoutBox :P

anamizu said... BALAS

name ana takde..hehe

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@anamizu : Ohh. Ini untuk the first 50 followers je :P

sufiyyah zulkifli said... BALAS

waiting for top100. haha.

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@sufiyyah zulkifli : Hik. Maybe lambat sikit. Sebab, agak busy nak edit banner. Idea utk banner pun tak tahu macam mana rupa :P

alinac lover said... BALAS

la ada kt sni..nak buat laa

hehehe

alinac lover said... BALAS

yong da buat ni

http://www.alinaclover.com/2010/12/award-top-50-followers-award.html

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@alinac lover : Hehe. Baru jumpa ke Yong? Buat jgn tak buat :P

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@alinac lover : Pergh~ Baru reply komen ni, Yong dah siapkan entri. Dasat noh!

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot