21 November 2010

Award : Interesting Blog Award



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Yay! Aku dapat anugerah lagi. Kali ini datangnya dari Cik Liyana aka Hati Getah. Thanks, dear ;)

Tapi, ada hutang tambahan aku kena langsaikan. Jom tengok peluru peluru yang aku perlu tempias elak!


Belog Hatiku Hati Getah
 di mata anda :

First
, aku nak cakap pasal header! Chun kot. Jealous lah orang punya header transparent. Hik. Simple dan kemas. Page, senang nak load. Sebab, widgets yang ada tak terlalu mengacau pemandangan :P


Kenapa letak nama belog anda, Nothing is true, everything is permitted! ?

Ini kerana aku percaya, tak semua yang di perkatakan adalah betul. Ikut kepada pandangan tersendiri. Jadi, kita tak boleh, judge the book by it's cover. Dan, aku jugak percaya. Semua telah di tentukan. Tiada siapa dapat mengubah takdir.


Dari mana datangnya idea untuk URL anda; http://shagcomot.blogspot.com/ ?

Idea datang dari kawan baik di alam siber aku, Siti Aminah Ismail, aku panggil Sot. Aku pernah mintak idea kat Plurk. Macam macam aku dapat. Last sekali aku pilih, Sot punya. Lepas buat akaun baru pakai URL tu, dia marah. Sebab, dia tersalah taip aritu. Dia suruh tukar shagcomel pulak. Ohh tidak! Aku tak nak :P


Apakah kaedah penulisan belog anda ?

Err. Sempoi je kot. Menggunakan Bahasa Melayu sebagai bahasa belog aku, dengan ejaan yang sepenuhnya supaya pembaca senang nak paham apa yang cuba aku sampaikan. Kalau nak sepenuhnya English, boleh guna software Pak Cik Google; Google Translate.


Apakah perasaan anda bila tengok belog orang cantik dan menarik sedangkan belog anda tidak ?

Men
! Macam mana dia boleh buat CHUN!! Terus usha tutorials dia. Kalau tak jumpa, aku request for the tutorials. Haha :D


Bilakan belog anda di wujudkan ?

Err, rasanya baru masuk sebulan kot? Jap nak cek kat Daisypath. Haa, betul lah tu! Harini, genap SEBULAN aku dengan shagcomot! Happy One Month Anniversary, Comot!!


Siapakah orang pertama yang tahu dan menjadi pengikut belog anda ?

Yang pertama tahu dan yang pertama ikut ialah, Haniff Zahid! Hehe. Sayang, Anep banyak banyak :P


Sila serahkan anugerah lengkap berserta dengan soalan soalan ini pada 5 bloggers :

- NurHijrah
- Eyka dan Domo
- Arep aka PP tembam
- Tok Esah yang muda
- Ayu
- Mush si awet muda
- Aisyah AR
- Farah Liyana
- Eiyda
- Izzah Farhana

Terima lah cintaku Kasih! ;)


Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

8 comments:

ariph™ said... BALAS

WOI! kata gua tembam. nak kna ni!! haha

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@ariph™: Eh. gua strike kan kot. Makna nya tidak lah. Hahah :P

mush said... BALAS

hype lalink, tq bagi mush award ini, kang ambek ye....& berkenaan GA i tu, why nOt u juz create 1 je ID FB semata utk like page tu, juz utk buat syarat je org kata, lagipOn takut tetiba u sgt lucky, menang salah satu hadiah, ada yg x puas hati , tengok syarat u tak lengkap, so its unfair kan, juz sebelum ada apa2 yang terjadi kemudian hari nnti...

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@mush: Youre Welcome ;)

Alamak. Itu, tak pasti lah macam mana. Hmph. Maybe I tak boleh join kot. Sebab, I dah berjanji tak nak bukak FB lagi. Men~ Macam mana tah nak explain. Tak pe. Macam ni, I akan war war kan kontes U kat belog I. Tapi, I tak join lah ;)

Btw, thanks sebab jemput I join :D

Miss Yaty said... BALAS

tahniah ye shag:)

sukalah blog ni sebab sangat kemas dan menarik :)
yaty folo ye :)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Miss Yaty : Thanks, dear. Shag akan balas kunjungan esok atau lusa. Shag busy bila balik kg :P

Tok Esah said... BALAS

wah, ade lagi... bnyknye.. huhu TQ

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Tok Esah : Haha. Denda untuk Tok ni! :P

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot