13 November 2010

Terjah Followers : Aini Lavia.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam pagi Sabtu, pembaca!

Woah. Mulanya hari Sabtu yang indah. Harap indah lah ye. Hikhik. Sebab, ada plan nak jejalan dengan keluarga sehari suntuk ni. Woah. Bunyi macam siok je. Tengok lah bagaimana. Kita hanya merancang.

Sebab tak ada kerja lain, aku nak buat segmen Terjah Followers tu. Kita sambung dengan pengikut seterusnya, iaitu Aini Lavia. Haiyak. Dia aku kenal dekat Plurk jugak lah. Hikhik. Macam ramai lah pulak pengikut awalan aku datang dari Plurk. Cayalah, korang! Ni sayang warga Kampung Pisang Jugets lebih lebih ni.

Kalau tengok belog Aini Lavia; Happily Ever After, korang akan perasan bahawa belog beliau amat simple. Tetapi, ada kekurangan di situ. Di sebabkan semua widgets berkaitan dengan Facebook di campak ke sana, belog beliau jadi serabut sedikit di bahagian isi belog. Tarikh dan kotak komen terlari dari garisan khatulistiwa sebenar.

Aini Lavia ada meminta pertolongan aku untuk membetulkan semula belog beliau. Tapi, aku tak jumpa lagi coding untuk Facebook apa tu semua. Lambat sikit lah aku nak siapkan belog beliau. Alahai. Maaf, Aini! Kalau korang nak tolong Aini dengan percuma boleh jugak. P terjah belog beliau untuk berkenalan dahulu. Hik. Jangan nakal nakal noh dengan kakak aku ni.

Ini belog beliau; Happily Ever After.
Dan ini pulak Plurk Aini; Lavia Herself.


Tamat cerita pasal Aini Lavia. Yay!



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

4 comments:

sufiyyah zulkifli said... BALAS

walla~ :)

mcm judgers utk pertandingan blog~ wee.

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@sufiyyah zulkifli : Pujian dan kritikan harus ada untuk meningkatkan mutu belog. Eceh. Sejak bila ni? Haiyak.

RoSeNoi♥A'n'L said... BALAS

Perghhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! Takotnya bila ada judge kritik blog (T__________T)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@RoSeNoi♥A'n'L : Haha. Pengkritik dia pulak tak da lah pro sgt pun dlm belog ni. Main hentam je kritik org. LOL.

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot