14 November 2010

Jerry Bruckheimer jatuh sakit ke?!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Jerry si pembenci DADA..H!!


Salam pepagi buta Ahad, pembaca!

Apa pelan hari Ahad korang? Aku tade pelan lepak. Sebab, aku memang dah lama berhenti dari kegiatan melepak ni sejak income tak ada. Haha. Lagi pun, Ahad aku sibuk. Esok kena hantar Abah ke KL Sentral sebab Abah nak balik Batu Gajah. Lepas hantar Abah, berkemungkinan besar kena hantar sekali Along ke MinDef.

Tapi, aku duduk sebagai penumpang lah. Mama yang kena drive ke sana ke mari. Muahaha :D Aku tak ada lesen kereta lah. Masih trauma nak drive. Uhuk.

Heyy, dah melalut jauh dari simpang ni. Aku nak cakap, Jerry Bruckheimer si kucing kecik dalam rumah aku ni sakit kot. Sebab, dah dua hari tak nak makan. Dia bising mintak makan dari kitorang. Tapi, bila kasi, dia tak nak makan. Sekadar bau lepas tu termenung tengok pinggan. Naik geram aku! Dah membazir.

Agak agak korang sakit apa? Hidung tersumbat ke sebab lepas dia bau dia tak jadi makan. Nak bawak jumpa pakar psikiatri doktor, duit tak cukup. Minggu depan nak terjah rumah Abah kat Batu Gajah. Hmph.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

2 comments:

zainabzawawi said... BALAS

dia demam. pegang telinga dia tgk panas ke tak. if panas, jumpa doc. rm25 utk antibiotic sahaja :)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@zainabzawawi : Haa. Tahu. Pagi tadi dia ada try makan nasik tapi susah gila. Aku rasa tekak sakit gak kot. Petang ni nak bawak jmp doktor seksi dia. Hik :P

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot