18 November 2010

Kerana kontes setitik, habis terabur barang sekotak [errr]



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam tengah malam, pembaca!

Tadi, dok sakan terjah ShoutBox sendiri, ada sorang ni tinggalkan jejak mengatakan aku di tembak oleh beliau untuk sertai satu kontes. Aku jengah lah muka aku di belog beliau untuk lihat lihat kontes yang di katakan oleh beliau.

Dan, di situ aku macam teruja kejap. Sebab apa? Sebab nya, eh. Mana boleh kasi tahu. Nanti korang boleh teka lah next entri aku pasal apa. Ohh, sangat tidak adil ini lah. Jadi, kita skip ini part.

Sebab keterujaan aku yang melampau untuk sertai kontes tersebut, kotak kotak album gambar aku habis aku geledah. Sebab, nak cari gambar lah kan! Haha. Jenuh jugak nak sertai kontes yang melibatkan gambar ni. Pening kepala aku cari pilih gambar yang somel comel untuk aku pertaruh. Haiyak.

Jadi, Ayu! Sila tunggu esok ye. Gambar tak jumpa lagi. Hutang tu, esok baru bayar :P



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

8 comments:

RoSeNoi♥A'n'L said... BALAS

Hoho.. siap geledah album..
Suka betul Moy join contest ek.. :P Blogger tegar betul..

ayu said... BALAS

hehehehhe...
btul2 excted nie shag..
kalah ayu..
mle2 pn ayu nk wat esok je..
tp dh x sbr plak rsenye..
sbb contest nie lain skit ;)

pape pn..gud luck tau..
geledah la gmbr smpai jmpe tau

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@RoSeNoi♥A'n'L : Haha. Tgh kekeringan idea nak update apa, join kontes lah! Haha :P

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@ayu : Harus! Hihi. Semangat mesti ada. Ayu lagi semangat! Tak boleh tunggu esok dah. Hikhik.

Thanks, Ayu ;) Baik!

ayu said... BALAS

hehehhe..
blushing..blushing..

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@ayu : Eceh. Nyorok nyorok :P

sufiyyah zulkifli said... BALAS

kontes setitik?
haha. ingatkan sbb kontek lensa jatuh... =.=

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@sufiyyah zulkifli : Haha. Tajuk tu main hentam tanpa pikir apa dah :P

Kontek lensa Shag tak pernah jatuh lagi setakat ni :D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot