26 November 2010

Mak Jaga untuk gambar gambar aku ;)



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Salam malam Jumaat, pembaca!

Hoyeah. Aku baru balik jejalan sakan kat Perak ni. Tapi, ini entri bukan pasal jalan jalan aku tu, tapi nak tayang Mak Jaga baru untuk jaga gambar gambar aku kat belog ni. Teehee.

Hari tu, satu malam aku dok godek otak perah idea nak buat watermark baru. Lady Gaga the Shag tu dah hantar surat warning berhenti kerja pulak semalam. Katanya, penat nak jaga gambar gambar peribadi aku di cilok orang ramai. Tambahnya lagi, dia nak kembali ke dunia ke-pemes-an beliau. Dia ingin menjadi Lady Gaga tanpa the Shag. Hmph.


Sedih aku nak biarkan dia pergi. Sebenarnya, sedih sebab dia akan kembali pemes dari aku. Muahaha. Tapi, sedoh sedih aku tak berpanjangan. Ku sangka tengkujuh sepanjang zaman, tapi kemarau datang menjengah. Peribahasa mana tah aku cilok. Hmph. Jadi, aku upah penjaga baru. Jom usha kejap ;)

UPDATE 23 April 2012


Okay tak? Rupa penjaga gambar baru tu ada iras iras aku. Sebab tu, aku upah dia. Dia mesti jaga barang peribadi pelanduk dua tiga serupa dia ni. Erk. Yeke? Ahh. Tak peduli.

Err. Pasal header, thanks pada yang kasi pendapat. [Refer pada pos ini : Mak Guard versus Mak Lip Lap]Aku nak edit lebih, aku tak mampu reti. Aku tak pakai Photoshop macam korang. Aku pakai PaintDotNet je. Patu, tangan tak bedung otak tak kretip. Otak aku lebih kepada pengiraan. Cayalah lu. Poyo habis!


bising : nanti nak edit footer pulak. tak sesuai dengan aku, bunga bunga ni.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

4 comments:

Rossarina™ said... BALAS

Rupa penjaga gambar baru tu ada iras iras aku. Sebab tu, aku upah dia. Dia mesti jaga barang peribadi pelanduk dua tiga serupa dia ni.

hahaha lawak lah Moy nih. XD by the way, lawa lah Moy buat tuh. i loike :D

RoSeNoi♥A'n'L said... BALAS

Yep lawa.. akak tak wat pon watermark.. main edit suka hati je hak hak.. anyway.. memang lawa la.. terbaik ;D

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Rossarina™ : Haha. Gelak lah goleng goleng jatuh bukit :P

Thanks, Arina :D

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@RoSeNoi♥A'n'L : Haha. Ni kes bosan sangat sebab tu buat watermark. Kalau tak, biar je gambar tu :P

Thanks, Kak Nonoi busuk masam :P

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot