12 November 2010

Award : So Cantik from NurHijrah dan PD.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam petang sekali lagi pembaca!

Banyak hutang yang aku kena bayar hari ini. Hiks. Blogwalking pun tak habis lagi. Penat mata aku dah. Dah lah sakit perut pulak hari ini. Haiyak.

Okay. Kali ini aku nak bayar hutang dari Cik NurHijrah Amil dan Cik PD. Dorang kasi aku award yang bernama So Cantik. Eh, nama award ni aku tak pasti sebenarnya apa. Petik jela So Cantik tu. Aku ni kan suka berperasan lebih. Muahaha.

Ada sesi soal jawab dengan pemberi award ni. Jom terjah soalan :
  1. Berikan satu nickname untuk NurHijrah Amil : Hijrah jelah! Nama tu unik. Hiks.
                                                                           PD : Princess Pink! Hehe.
  2. Ucapan untuk NurHijrah dan PD : Terima lah cintaku Kasih sebab sudi bagi anugerah ni kat Shag. Lepas ni kasi lagi ye. Haha. Dan, sila lah rajin update belog. Shag bosan duduk rumah 24/7. Boleh Shag baca :D

  3. Bagi award ni kat 10 bloggers yang punya belog cantik dan cun! :
    Zainab [http://zainabzawawi.blogspot.com/]
    Amira [http://mirapunyaterritory.blogspot.com/]
    Arina [http://imdrugged.blogspot.com/]
    Kak Nonoi [http://lemonadenoi.blogspot.com/]
    Lynn [http://layanlynn.blogspot.com/]
    Iefa [http://tiefazatie.blogspot.com/]
    Nadia [http://nadiafarahida.blogspot.com/]
    Sis Ellen [http://www.mummynemo.com/]
    Ailyl [http://memorianna.blogspot.com/]
    Miss Yani [http://missyaniabdullah.blogspot.com/]
Done! Phew ;) Thanks once again, Hijrah and PD for this award. Weehooo~



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

8 comments:

zainabzawawi said... BALAS

aku punye tak cantek laaa ;(

thanks for the tagged !

Rossarina™ said... BALAS

nampak nye, saya terpakse review dan kire balik berape banyak kah tag yang Cik Moy bagi kat saya XD nanti senang2, insyaAllah saya buat :) thanks, Moy :D

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@zainabzawawi : Lantak lah. Aku nak kasi gak! Hahah :D

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Rossarina™ : Amboi. Kumpul sakan. Kang mahu cecah 100. Pengsan pulak lepas ni. lmao~ HAPPY HOLIDAY ARINA. Nak hadiah dar Egypt :P

tiefazatie said... BALAS

tq darl!nt ifa wt ek..hihi..nadia pun bru tag td b4 shag!hihi

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@tiefazatie : Uff Nadia pun dah dapat ek. hik. Okay! Tak kesah ;)

Nurul Amira; said... BALAS

oi macik! thanks lah memuji blog aku. walaupun aku rasa macam tak best jaaaaaa blog aku tu hahaha :)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Nurul Amira; : Hak. Peduli pulak aku. Dah aku nak kasi, amik jela :P

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot