03 November 2010

Ohh, aku terkena lagi tembakan!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam tengah hari, pembaca!

Haha. Tajuk entri konon gempak lah kan buat macam tu? Poyo je. Dahla ayat tunggang melanggang. Tapi, yang penting ejaan kena penuh. Hikhik.

Ni hutang kedua aku kena bayar hari ni. Tuan pemungut hutang kompem dah tertunggu tunggu aku bayar. Kali ni, aku berhutang tag dengan Cik Zati. Jom aku bayar hutang dia.

1. apa benda yg paling penting dalam hidup?
Laptop dan sambungan internet. Kalau boleh yang percuma punya! Haha.


2. benda terakhir yg korg beli guna duet sndiri?
Detox Footpatch. Beli hari Ahad baru baru ni. Lima puluh keping untuk RM48 termasuk bayaran Pos Laju. Murah kot!


3. tempat ingin melangsungkan perkahwinan n tema perkahwinan?

Tempat atas kapal Cruise, jadi tade tempat spesifik. Yelah, kate kapal. Mestilah bergerak. Fuhh. Teruja kot! Tema, aku nak hitam merah putih.

4. adakah u all sedang bercinta sekarang?
Ohh tentulah tidak! Aku aman bila single. Kenapa tanya? Nak rekemen sape sape ke? Hikhik.


5. berapa lama u all akan mncintai kekasih u all?
Kekasih? Selagi ada jodoh, insyaAllah aku akan! Haha. Ayat selamat je aku kasi.


6. novel/buku/majalah terakhir yg korang beli?
Tak ingat. Aku beli novel pun untuk mama. Pertama dan terakhir. Sebab, mama rajin gila beli novel tiap bulan.


7. antara mak n ayah mana lebih mesra?



UPDATE 23 April 2012

Err. Kalau bab kongsi pasal gadgets, games, dengan abah. Kalau kongsi pasal movies, lagu, mengumpat, tentulah mama. Konklusinya adalah, kedua aku rapat sama rata. Kot!


8. namakan org yg u all betol2 nak jumpe dalam hidup?
CHESTER CHARLES BENNINGTON!! Aku nak jumpa dia secara live. Face to face. Aku dengan dia je. Im dying untuk ini okay!


9. adakah u all basuh baju sndiri?
Kalau campak baju dalam mesin, tu keja aku tiap hari. Kalau basuh, tu dah keja mesin basuh rumah aku lah. Penat je beli mesin basuh kalau tak guna sepenuhnya. Kan.


10. tempat yg u all betol2 nak pergi?
Entah! rasa nya semua tempat aku nak pergi sangat sangat! Lagi lagi, pulau pulau kat Malaysia ni.


11. pilih satu,peluk atau cium?
Err, cium apa dan peluk apa yeh? Kalau Chester, aku nak dua dua. Kiki.Sape suruh tanya! Aku dah jawab korang mesti cakap aku gedik kan. Twek!


12. tiga (3) benda ttg org yg tag u all?
Tak boleh pisah dengan laptop
Tempah header dari AizBatuCampur
Mata bulat dan besar! Comel kot.


13. benda yg u all sayang sgt2 dlm hidup?
Setakat ni, aset yag paling aku sayang adalah Laptop Compaq aku yang di beri nama manja Kaulitz sempena nama mamat cantik aka vokalis Tokio Hotel, Bill Qaulitz.


14. lima lagu paling suka n selalu dgr?



Haha. Soalan paling aku suka!
Yang paling suka dan selalu dengar, kompem kompem lah semua lagu Linkin Park!
Crawling, One Step Closer, Papercut, New Divide, Wretches and Kings


15. bila tarikh lahir n kat mana smbut tahun lps? 
25 September. Tahun lepas tak seleberet pun. Tak ingat pasai pa. Hmph.





Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

16 comments:

PuPeL said... BALAS

ooh ku ditag.he jab g ade la tu..teheee

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Pupel :
Haha. Tak sabar neh! Cepat buat ;Pp Haa. Kalau nak amik yg lagi satu tu pun boleh. 25 rahsia tu. Boleh Shag tahu rahsia Pupel. Kiki.

Tomato Gurl's Life said... BALAS

tenkiu..rs dah penah jwb tag ni..nati cik tom tgk dl ye..tenkiu tag ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Cik Tom :
Uff. Shag pun tak perasan kalau Cik Tom dah pernah buat ke tak. haha ;DD

PuPeL said... BALAS

ish banyak rasia ni..bahaya bahaya.hahaha

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Pupel :
Haaaa. Tu lagi lah wajib kena buat. Sharing is Caring! ;Pp

zati said... BALAS

hehehe thnx dear cuz dah langsaikan hutang hik :))

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Zati :
Wajib setelkan. Simpan lama lama kang berbukit pulak. Ohoi!

alinac lover said... BALAS

hehehe~ nice blog~

RoSeNoi♥A'n'L said... BALAS

Wah, ada gak orang nak tag akak setelah sekian lama ek.. lama giler dah tak men-involvekan diri ngan tagging tagging ni.. hihi...

ni le tandanya akak dah aktif balik.. yayyyNESS!

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Yong :
Err. Ke kena bahasakan Kak Yong? Hik. Thanks ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

Kak Noi :
Hikhik. Sebab Kak Noi skrg rajin update blog, tu yang Moy tagged Kak Noi :D

Rossarina™ said... BALAS

Moy, mau buat lah XD

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Rossarina™
Buat lah! Hik. Nanti Moy tambah nama Rina. Nampak sikit jemputan khas. Hahaha ;DD

hudhud said... BALAS

atas kapal mmg best ! :D

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@hudhud
Kan! Kau pun plan macam tu kan. Hiks ;D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot