13 November 2010

The Backyardigans, best!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam tengah malam, pembaca!

Kanak kanak, kakak kakak, abang abang, mak mak. Mari dekat sini. Aku nak tukar mode kanak kanak comel suka nyanyi dan nari kali ni. Meh aku nak kongsi sikit dengan korang satu katun yg comel lagi best! Aku dapat tahu pasal katun ni pun dari Kak Nonoi. Hiks.

The Backyardigans. Rancangan kanak kanak yang berasal dari Kanada. Dengar cerita ada kat Channel Nickelodeon. Korang pernah tengok tak? Aku tak pernah! Ni baru tahu. Hoho. Tapi, tadi Kak Nonoi ada kongsi video kat Plurk. Meh aku kongsi dengan korang pulak kat sini.


Lepas je tengok video tu. Aku dah jatuh hati kat budak binatang binatang comel dalam rancangan The Backyardigans tu. Korang tak jatuh hati ke tengok? Jangan tipu!

Nak kena punggah rumah cari balik ASTRO View. Nak tengok jam berapa rancangan budak budak ni di tayangkan. Hoho. Semangat!



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

4 comments:

RoSeNoi♥A'n'L said... BALAS

Hihi Kak Noi paling suka theme song dia.... And I love Uniqua the most sebab sore dia comel.... paling comel antara mereka berlima.

A must watch!

ayu said... BALAS

hehehhe..
comel..comel

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@RoSeNoi♥A'n'L : Tak dgr lagi. Kat Utube tu dia kasi yg bahasa mana mana tah =.=

BAIK PUAN! ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@ayu : Kan! Lagi2 bila dorang menari. Hakhak.

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot