11 November 2010

Heyy, Selamat Ulang Tahun yang ke-4 !!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



UPDATE 23 April 2012

Salam malam, pembaca!

Aku terlupa hari ini sebelas hari bulan sebelas dua ribu sepuluh. Aku bajet dah dua belas hari bulan. Haiyak. Jadi, sempena hari ini bertarikh sebelas hari bulan, aku nak buat satu entri sepesial istimewa untuk seorang kawan baik aku merangkap anak angkat yang tidak berdaftar aku.

Sudah empat tahun, kau dengan dia. Sudah, [jap nak cari kalkulator. Haha] 1460 tolak tambah hari kau dok tenung wajah orang yang sama. Sudah 48 bulan jugak lah mamat tu belai manja kau. Sudah 192 minggu jugak, korang dok ke hilir ke mari berdua. Kadang kadang, ada je aku menyelit. Muahaha.

Heyy, bila tah aku nak buat ucapan penting ni?

Jadi,

Zainab Abdullah Jawawi dan Zahir Rosli... 
Selamat Ulang Tahun yang ke-4 !!

Aku tak sabar nak tunggu korang berdua nak pelamin. Nak pelamin sendiri, bukan pelamin orang lain noh. Tak kira lah bila, yang pastinya aku wajib ada kat sana. Baru meriah majlis korang. Weehoo!


Ini menantu angkat tak berdaftar aku. Dia memang hensem habis! Korang jangan lah ada niat nak goda dia. Tak tergoda pun dia dengan korang. Korang bukan cun mana pun nak goda dia. Haha. Sebenarnya sebab, mak mertua tak berdaftar dia ni garang! Tak berani dia nak cari perempuan lain gantikan Zainab. Haha. Berpengaruh besar aku ni rupa nya. Psst. Hidung Zahir mahal kot! Tapi, mahal lagi hidung Shia LeBouf aku ;)


UPDATE 23 April 2012

Ini pulak, anak angkat tak berdaftar aku tu. Dia memang lawa! Garang pulak tu. Like ibu-angkat-tak-berdaftar like anak-angkat-taak-berdaftar lah kan~ Tapi, dia ninja para awek awek dia. Mata dia ori punya. Allah yang bagi, tok sah beli macam aku. Sesapa yang terasa macam nak jadikan dia awek korang, sila batalkan niat korang tu. Dia mungkin tergoda sikit dengan korang, tapi dia tak kan berpaling dari Zahir.

Psst. Bila nak bawak aku lepak sama sama menyemak dengan korang lagi? Hiks.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

13 comments:

Heidi Shafiq said... BALAS

wahh.. cantek mate..

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Heidi Shafiq
Harus! She's my great best-friend ;) Her eyes is ori one. Penat Shag cari contact lens kaler sebijik macam dia punya, tak jumpa :P

zainabzawawi said... BALAS

Moy , 1stly of course thanks for the entry. secondly, byk lagi gambar aku yang menggoda cun melecun abesss tercair cair ade. kau pegi letak gambar burok tercirit cirit tgk ! ahahahah :) tak ksh la. aku burok ke tak tetap nak ckp thanks for the entire entry :) pssttt mata tue jgn dok highlight sgt , sat nie org pikir aku dok bangga diri plaakkk ! aku bangga ngn kau je ! gahhhh. PANJANGGGGG :P love you titties !

RoSeNoi♥A'n'L said... BALAS

Wah seronoknya tengok orang bercinta-cintaan.... Nab, cepat pegi kawen..sekarang! Miahahaha..

Happy Anniversary.. lama tuuuuu.. dah 4 tahun.. wow!

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@zainabzawawi
Alaa. Kalau mintak kat kau dah tak surprise lah entri aku ni utk kau. Sebab, nanti mesti kau tanya pasai pa aku nak sgt gambar kau dgn Zahir. Hiks. Tang mata tu aku yg nak berlagak dgn orang lain sbb aku ada kawan yang mata dia kuning! Muahaha ;DD LAP YOU TOOOo! :D

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@RoSeNoi♥A'n'L
Seronok lagi tgk Nab dgn Zahir ni. Macam Zainab yg jejaka macho dan Zahir kekasih hati yg lemah lembut :P

Kan. Lama kot! Kalau kahwin dah ada 4 pasang anak :P

zainabzawawi said... BALAS

! SYAZNA

heyheyhey !!! wahhhh ! 4 org ? wey aku tak jd 10 anak. zahir ckp 5 cukup lah ;'( takpe la. ade la tue hikmah nyee ! duhh :P kihkihkih. semua gambar aku cantek2 kau tak ada ? how sad ! mostly gambar aku yang santeks2 dr kamera kau lah ! wahwahwah !!! :)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@zainabzawawi : Aku cakap 4 pasang. Maksud nya 8 orang anak! Kurang 2 dari target kau, lebih 3 dari target Zahir :P Kan gambar banyak sumbat dalam FB. Muahahaha :DD

zainabzawawi said... BALAS

@RoSeNoi♥A'n'L

wah wah wah :) skrg ? TOO SOON ! tapi doa2 kan la :) heee. semoga cepat lah jodoh kami smpi. amin. doa doa kan ye ! hihih

zainabzawawi said... BALAS

kau nie byk plak explanation. kau taknak ajar aku edit belog kah ?

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@zainabzawawi: AMIN!!

Nak part mana? Haha. Aku sampai tak tidur 2 malam siap kan belog. Baru yg simple punya. Teruk nye. Muahaha :D

zainabzawawi said... BALAS

:) hihi takpe. aku try buat cara aku. aku confuse, trs roger kau :) kihkihkih

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@zainabzawawi : Baik! Sila tanya ;)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot