27 December 2010

4 orang dan 4 hari lagi . . .



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Salam tengah malam, pembaca!

Okay. Malam ni aku terlebih excited sudah. Lagi empat hari nak masuk tahun 2011. Lagi empat hari juga lah, aku bakal menjadi penduduk Kelantan. Lagi empat hari juga, aku perlukan 4 orang untuk genapkan bilangan pengikut aku menjadi 300.

Aku hanya perlukan empat orang bloggers dalam masa empat hari ini. Harap dapat capai 300 sebelum masuk tahun baru ini. Kiki.

Dah itu je aku nak bebel tengah malam ini. Jom tidur~




bising : esok aku nak borong shawls baru dengan kasut kelas.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

24 comments:

Syat0za said... BALAS

yeah!!!! tahniah kak shag! =D

Tok Esah said... BALAS

yeah!!! gud luck shag!!!!

Gathering Blogger Terengganu Meriah

Shag said... BALAS

@Syat0za : Terima Kasih, Adik Zai~

Kiki :P

Shag said... BALAS

@Tok Esah : Terima Kasih, Tok Esah! :D

Dah baca pun entri tu. Siap komen lagi :P

Aretikz said... BALAS

Yezza.. teruskan usaha.. setakat ni.. 3 orang lagi.. 3 hari.. ahakz.. xlma lagi tu.. gaga.. silap2 lebih lagi.. percaya tak? hehe..

misz FaTiN said... BALAS

gudluck dear.. :)

zati said... BALAS

gudluck shag dalam mencapai sasaran =)

PuPeL said... BALAS

3 orang ..heheheh tahniah!!

Shag said... BALAS

@Aretikz : Woah~ Kalau lebih tu, kira bonus dah! Hehe ;)

Thanks, bro!

Shag said... BALAS

@misz FaTiN : Thanks, sweetie! :D

Shag said... BALAS

@zati: Thanks, Zati! AMIN ;)

Shag said... BALAS

@PuPeL : Hehe. Terima Kasih, Pupel Liyana ;)

fyna said... BALAS

gudluck~

Myra Jay said... BALAS

Pasti akan tercapai dgn usaha :) Malah mungkin akan lebih lg..

Shag said... BALAS

@fyna: Thanks, dear! :D

Shag said... BALAS

@Myra Jay : AMIN AMIN ;)

Fiqah Alias said... BALAS

waaahh..perghh..hebat shag nieh..hik3..eh3..td fiqah tgk..shag perlukan ag 2 follower jer nk full 300 follower..hik3..takper3..chaiyok3..!! hee~

Shag said... BALAS

@Fiqah Alias : Haa tu lah pasal. Lagi dua wooo~ Cuak pulak tunggu 2 orang ni :P

:: Zanna :: said... BALAS

i follow.. no : 299 lagi seorg utk capai 300 =.=

Shag said... BALAS

@:: Zanna :: : OMG! Thanks ;)

Iznie said... BALAS

ok...kte jadi follower awk yg ke 301 ya~~!! hehe...bru nak jd yg ke 300....huhu
tahniah!!

ayu said... BALAS

ala..ayu nye x smpai 200 pn lg..
shag nk jd org klntn?
dpt smbung kt sne ke?

p/s: jgn lupa shopping kn shawl tuk ayu jgk.. ;)

Shag said... BALAS

@Iznie : Thanks follow belog Shag yang comot gila ni! :D

Shag said... BALAS

@ayu : Ayuu~ Dang dang. Shag tak terbaca komen ni. Ommo! Sorry, dear!

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot