15 December 2010

Kontes : Contest for My Upcoming Birthday by Azura Aris.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Salam lewat petang, pembaca!

Aku terlah di jemput oleh Cik Hijrah Amil untuk sertai kontes ini yang di anjurkan oleh Cik Azura Aris. Untuk ke belog Tuan Penganjur, jom kelik link di bawah :


Untuk melengkapkan diri dalam kontes ni, aku kena tampal gambar aku bersama hadiah yang comel untuk Tuan Penganjur. Jadi, setelah penat punggah stor dalam hard disk aku, ada satu gambar yang aku rasa sesuai. Jom tengok!

UPDATE 23 April 2012


Apa tu? Kenapa aku nak bagi benda tu? Okay. Itu adalah cupcakes! Ada dua untuk Cik Azura Aris. Tahu, tak cukup. Tapi, mana boleh makan banyak, tak elok untuk kesihatan. haha. Aku nak bagi cupcakes tu kat Cik Azura Aris, sebab aku tengah pokai sekarang ni. Buat sendiri je cupcakes, design dengan simple. Happy Becoming Birthday, Cik Azura Aris !!

Sebelum tu, aku kena jemput lagi 3 orang untuk sertai sama dalam kontes ni. Jadi, selepas penat memikir, aku nak jemput :
  1. Pupel [http://pupel.blogspot.com/]
  2. Yong [http://www.alinaclover.com/]
  3. Mush [http://mushpunyer.blogspot.com/]

Jom terjah jugak belog Cik Hijrah Amil ;)



bising : penat gila. nak tidur lah. hehe.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

8 comments:

ardinihumaira said... BALAS

Goodluck dear!:D

alinac lover said... BALAS

alamak..kena ada gambar dgn hadiah ke?

Cinta Madu said... BALAS

haa, thanks sayang! sedapnya cupcakes!!! hee

Shag said... BALAS

@ardinihumaira : Thanks, Dni ;) Jom lah join sama!

Shag said... BALAS

@alinac lover : Tak kesah gambar apa. Tgk lah Shag kasi cup cakes je :P

Shag said... BALAS

@Cinta Madu : Youre Welcome, sweetie! Hehe :D

she jirah said... BALAS

gud lucks.
tapi bufday kita, jngn lupa bg cupcakes jugak yer. plural cupcakes.
huhu

Shag said... BALAS

@she jirah : omaigod! Salah pilih hadiah ke? Sbnrnya, Shag tak reti bake a cake lagi2 cup cakes. Tu ciptaan semata. Kata penganjur, hentam je :P

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot