17 December 2010

BPM - Blog Baru (2010) Pilihan's Update.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



PERHATIAN !!
Ini adalah entri melekat sempai 17 Disember 2010, Jumaat.
Untuk ke entri terbaru aku, scroll ke bawah.
Terima Kasih ;)





Salam malam, pembaca!

Aku buat entri ini saja je. Buek! Aku nak bagi tahu korang, belog aku tersenarai dalam senarai Blog Baru (2010) Pilihan di BPM. Yeehaa!

Tipu lah aku tak gembira. Sumpah, aku memang gembira walaupun hanya tersenarai bukannya menang lagi.  Haha. Maklumlah, baru first time masuk benda benda macam ni. Bangga kot! Lompat lompat kejap :P

Kalau yang tetiba nak support aku, boleh lah ke senarai ke 2. Belog aku tertampal kat nombor empat puluh, errr, jap nak cek! 

Lepas beberapa saat.

Ohh jumpa! Belog aku bertenggek di senarai ke DUA dan nombor EMPAT PULUH LIMA atau dalam bahasa nombornya, 45. Sila lah jenguk kepala ke sana ye. Undian bermula dari jam 7 pagi pada 13 Disember hingga jam 7 pagi pada 17 Disember. Kiranya, hanya ada masa tak sampai seminggu sahaja untuk mengundi. Dari Isnin depan sampai Jumaat.

Bawah ini, ada links yang berkaitan dengan Blog Baru (2010) Pilihan ini :


Okay. Aku berserah jela. Tapi, amat bersyukur kalau korang sokong aku. Kiki. All the best untuk semua yang tersenarai dari senarai pertama hingga ke-sepuluh.


bising : UNDILAH AKU. haha. kecik je :p



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

30 comments:

Salina@IbuAqil said... BALAS

Gud luck yer.. Ibupun tersenarai dlm List kedua No. 75.. Jom kte undi sesama kita.. Gud luck!!! ;o)

Ukhti [Aki] said... BALAS

gooduck tau! ^__^

Fiqah Alias said... BALAS

waahh..syok nyer shag tersenarai..tahniah...insyaallah panjang umo nnt fiqah undi ehh...45 kn..?? hee~ utk mudahkan fiqah ingt nombor shag..maka fiqah panggil shag miSs 45 la ehh..hehe...(^_^)

♥ nur ♥ said... BALAS

good luck yer..
nur pun tersenarai jgk.kump 4,129..
(=

Shag said... BALAS

@Salina@IbuAqil : Wahh~ Good Luck utk Ibu ;)

Thanks!

Shag said... BALAS

@Ukhti [Aki] : Thanks, Aki. You too!

Shag said... BALAS

@Fiqah Alias : Mmg siok lah. Dulu tengok org lain masuk senarai, macam best. tak sangka blog pun ada benda macam ni. Enjoy!

Haha. Tak kesah lah. Thanks ;)

Shag said... BALAS

@♥ nur ♥ : Then, Good Luck to you too, dear! :D

Miss Yaty said... BALAS

gudluck shag!!!hihi

nati yaty akan poll untuk shag dari kumpulan dua! yeay!

all the best dear...
:)

Belalang Hijau said... BALAS

gud luck bro...
ape pun result yg penting smgt berblog jgn down ok..

steady la bro shag!!!

Shag said... BALAS

@Miss Yaty : Wow! Thanks, Yaty sweetie! :D

Shag said... BALAS

@Belalang Hijau : InsyaAllah tak kan down punya. Amin! Hehe.

Hidup harus steady lah kan, bro!

Miss Yaty said... BALAS

gudluck dear! all the best semoga dapat tercalon dalam sepuluh orang dan kemudian jadi top 10..amiin..
yaty akan vote shag :)

aReTikZ said... BALAS

Good luck Shag.. semoga berjaya.. saya pun tercalon juga.. kumpulan aim-part, numba 153.. hehe..

Shag said... BALAS

@Miss Yaty : AMIN!! Thanks a lot, sweetie!

Shag said... BALAS

@aReTikZ : ohh. Good Luck to you too then ;)

Cik Tom said... BALAS

ok noted no 45 time undi nanti...hihi,,,good luck~

PuPeL said... BALAS

dah undi dah shag..shag pun suport pupel tau no 137..mana tahu ada rezeki kita sama2 mara ke peringkat seterusnya :)

miss lolly a.k.a luvfareda said... BALAS

akan di undi :)))

Shag said... BALAS

@Cik Tom : Thanks, Cik Tom!

Shag said... BALAS

@PuPeL : InsyaAllah AMIN! Shag dah undi Pupel. Mana boleh tak undi kawan ;)

Shag said... BALAS

@miss lolly a.k.a luvfareda : Dah undi sila roger ;)

Thanks, dear :D Sgt menghargai.

alinac lover said... BALAS

gudluck!

Shag said... BALAS

@alinac lover : Thanks, Yong! :D

zati said... BALAS

dah undi dear, gud luck oke =)

Shag said... BALAS

@zati: Thank, Zati sweet! :D

ardinihumaira said... BALAS

Goodluck Shaq!
:D

Shag said... BALAS

@ardinihumaira : Thanks, Dni ;)

ARC™ said... BALAS

hohoh xleh join :(

Shag said... BALAS

@ARC™: Alaa~ Nt habis segmen ni, kompem ada segmen baru! Jangan tak join pulak ;)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot