03 December 2010

TENSION NYA AKU!!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



UPDATE 23 April 2012

Salam malam, pembaca!

Hmph. Malas nak bebel panjang. Aku tengah tension gila!! Tension sebab kena design balik belog kesayangan aku ni kerana salah delete code waktu aku edit template.

Tak pernah jadi lagi macam ni. Semua isi entri aku lenyap. Yang tinggal, tajuk entri je. Sedih gila tengok belog sendiri berupa tu. Nak nanges. Tanpa buang masa, aku terus upload balik template asal. Maknanya di sini, BANYAK kerja aku kena buat malam ni bagi mencantikkan semual semula belog aku ni.

Sila jangan komen pasal susun atur widgets di tepi. Sebab, aku tak sempat nak atur cantik cantik. Biar je dulu lagu tu.

Esok, jumpa korang! Kalu sempat siap malam ni, aku terjah korang ye ;)


bising : tension nyaaaaaaa ~ ~



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

10 comments:

Syat0za said... BALAS

tu laa, kalo nk buat ape2, backup template tu sebelum nk usik2 .. O.o

Fiqah Alias said... BALAS

lorh..shag...sabaq2..wat pelan2..jgn tension2 gtu..(^_^) meh3 fiqah blanje kit kat..rest sebentar bersama kit kat...huu~

CikLiyana Hati Getah said... BALAS

ehhh..tengok okey jek..ke mata i rabun? hhuhuhuhu

♥..cik_mas..♥ said... BALAS

sabaq naaa....

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Syat0za : Kiki. Baik, bro! Insaf dah. Lepas ni kompem back up dulu :D

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Fiqah Alias : Dah siap! Kiki. Tak boleh rehat. Tak rehat pun dah ramai bising kenapa dgn belog ni. Kosong je entri nya. Haha :D

Bak sini kit kat :P

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@CikLiyana Hati Getah : Liyana datang time dah okay ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@♥..cik_mas..♥ : Dah siap :D Satu je tinggal. part komen ni.

ezhan_artwork said... BALAS

x de backup ke. sygnye... x pe2. buat slow2

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@ezhan_artwork : Sblm ni pun tak pernah backup template. Berlagak. kan dah kena :P

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot