22 December 2010

Entri tanpa gambar 2.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Salam malam, pembaca!

Ini adalah entri semata untuk aku kasi tahu sama korang korang, bahawa aku berada di luar kawasan. Ini pun, pos entri pakai laptop cousin aku. Aku sekarang kat rumah cousin aku kat Seri Kembangan.

Oh ya. Mata aku sekarang ada jangkitan. Mungkin kerana petang tadi, contact lens aku terkering kat mata. Mungkin sebab tadi panas terik sangat. Mata aku jadi merah dan pedih.

InsyaAllah, aku sampai rumah nanti aku akan usahakan untuk membalas jejak korang semua.




bising : doakan mata aku baik cepat ;)



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

6 comments:

dhilla nazli said... BALAS

eheheh..
g titik i more..
jgn lupe

alinac lover said... BALAS

laaa cane leh kering kt mata.next time bawa la eye drop utk lens tu
xpon slalu la basuh muka..bahaya tau kering kat mata..

tp yong pernah hilang dalam mata..puas cri..risau gilaa..hahhaa

F.a.S.h.E.e.H.a said... BALAS

moga mata cepat sembuh.. :)

Shag said... BALAS

@dhilla nazli : Aritu nak beli dah imore tu. Tapi, tak terbeli :P Tak apa, duduk rumah insyaAllah sembuh. Thanks, dear!

Shag said... BALAS

@alinac lover : Tu lah. Lepas ni kena beli.

Pergh~ Gila dasat! o.0

Shag said... BALAS

@F.a.S.h.E.e.H.a : Thanks, dear! :D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot