11 December 2010

Kontes : Looking Great Smile 2010 contest by Zainatun Adilah



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam lewat petang pembaca!

Sekarang, hutang terkumpul aku sebanyak 5. Tak banyak ke? Alahai, korang ni. Bagi aku, dah cukup ramai banyak! Tak larat kot nak bayar.

Potong ke titik penting!

Hutang pertama, aku kena bayar dekat Cik Yaty. Cik Yaty ajak aku sertai kontes yang di anjurkan oleh Cik Eyla. Kontes itu di beri nama, Looking Great Smile Contest! Jadi, nah~ Aku kasi gambar senyuman aku. Kiki. Jom tengok! Sebelum tu, bawah ni link terus ke kontes tersebut!

UPDATE 23 April 2012


Aku sekarang jemput lagi 5 orang untuk sertai kontes ini juga. Aku nak jemput pengikut aku yang baru. Jom lihat siapa yang kena . . .
  1. Kucai [http://theanxietythefear.blogspot.com/]
  2. Amalina [http://budakmulutbesheng.blogspot.com/]
  3. Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil [http://ssasliza-contest.blogspot.com/]
  4. Memorabilia [http://shahrulazrie.blogspot.com/]
  5. aku wanblur [http://akuwanblur90.blogspot.com/]

Jangan lupa melawat belog Cik Yaty pulak ;)

Semoga bertuah, semua nya. Haha. Macam tu siapa yang menang. Susah ni~



bising : banyak nya hutang lagi~



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

10 comments:

Miss Yaty said... BALAS

wah! sepantas kilat shag buat entry.hihi..

gudluck dear..ni macam contest tunjuk gigi ni...hihi ;p

comeylah shag pakai selendang macam tu :)

shag kat mane ni? macam dalam klinik je..

Rara Nasiha said... BALAS

tak pernah lagi join mana2 contest. heee :)

♫ AMALINA ♫ said... BALAS

Waa~ sy terpilih lahh . Thanks shaq . Nanty na try lahh . Mana lahh tahu kann . Ohh , btw gigi anda sgt chantekk maa~ :D

Shag said... BALAS

@Miss Yaty : Sepantas kilat ke? Ni hutang semalam :P

Shag said... BALAS

@Rara Nasiha : Jom join yang ni ;)

Shag said... BALAS

@♫ AMALINA ♫ : Yes! Sebab, Shag pilih latest followers waktu Shag buat entri ni ;)

Thanks! Itu tgk dari jauh je :P

ardinihumaira said... BALAS

Goodluck! :D

Shag said... BALAS

@ardinihumaira : Thanks, Dni! :D

k u c a i said... BALAS

wahh wahh , thanx (:

Shag said... BALAS

@k u c a i : Youre welcome dear :D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot