09 December 2010

Giveaways : Akhir Tahun 2010 Giveaway.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam malam, pembaca!

Aku telah di jemput sendiri oleh Tuan Penganjur, En Muhd Khusairi Izzani. Macam kenal kan? Hehe. Giveaway ini di beri nama, Giveaway Akhir Tahun 2010. Kelik link di bawah untuk ke belog Tuan Penganjur :

Beliau tanya azam aku untuk tahun baru ini. Jadi, jawapan aku nak kasi ialah : Azam saya tahun 2011 ialah untuk lengkapkan apa yang tidak berjaya di capai pada tahun ini. Ada dua tidak tercapai. Iaitu, sambung pelajaran ke peringkat Ijazah Sarjana Muda dan mengurangkan berat. Shag tak dapat sambung belajar Julai lalu kerana masalah masalah tertentu. Harap, tahun depan dapat sambung walau apa yang berlaku. Di samping itu, dapat mengurangkan berat badan. Sejak duduk di rumah, aku payah nak diet. Tiada penipuan di sini. Kerja kat rumah asik makan. Jadi, tahun depan aku akan mula control balik pemakanan aku. Pasal belog pulak, kalau boleh nak jadikan tempat orang berkenal mesra. Sebab tu, sakan je letak link orang besar besar [cukup 100]



Aku nak jemput, 

  1. Cik Tom [http://tomatogurlslife.blogspot.com/]
  2. Cik Yaty [http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/]
  3. Cik Ayu [http://ayu-dunia.blogspot.com/]
  4. Cik Zura [http://jujujuya.blogspot.com/]
  5. Cik Iefa [http://tiefazatie.blogspot.com/]
  6. Cik Yong [http://www.alinaclover.com/]
  7. Cik Pupel [http://www.pupel.blogspot.com/]


bising : wahhh. mata dah penat.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

28 comments:

tiefazatie said... BALAS

mekaseh2..hihi...=)

Shag said... BALAS

@tiefazatie : Cepat je dia sampai. haha :D Sama sama ;)

Miss Yaty said... BALAS

hahaha...banyaknye dapat tag dari shag..heheh....

yaty akan siapkan dgn segera..hihih

btw,thanks and gudluck ye :)

Shag said... BALAS

@Miss Yaty : Hehe. Saja je nak busykan Yaty. Okie dokie ;)

tiefazatie said... BALAS

yaa2..sama2 kasih..wakaka..=p

Bella said... BALAS

gud luck shag :)
sm0ge shag dpat smbung blaja naty oukeyy..:)

Shag said... BALAS

@tiefazatie : Wakaka. Err, kasih kasih sama [?!].

Shag said... BALAS

@Bella : Okay! Thanks dear :D

Tok Esah said... BALAS

wah shag!!! nama penuh tok lagi... malu lah i.. hehehe


bagus shag... semoga azam tu tercapaiu yer.. hehe

Shag said... BALAS

@Tok Esah : haha. Malu ke? Okay. Lepas ni no more nama betul :P

Thanks, Tok! :D

Sallehudin Said said... BALAS

semoga berjaya !

Miss Yaty said... BALAS

jom join contest greatest smile. yaty ada tag shag ;)

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2010/12/looking-great-smile-2010-contest-by.html

Cik Tom said... BALAS

tenkiu tag cik tom ye shag..nati cik tom join gak..tp xaci ni..tok esah xjemput pun cik tom join ga dia..hehehe..good luck shag!!

ayu said... BALAS

waahhh..ditembak kmbali..
nnti ayu wat

alinac lover said... BALAS

LAYAN GAK..MEH NAK BUAT..HEHHE

Aretikz said... BALAS

Pergh ~ Banyak join contest.. good luck ^_^

Shag said... BALAS

@Sallehudin Said : Thanks, bro! :D

Shag said... BALAS

@Miss Yaty : Wahh~ Ada lagi? Okay dear, Nt Shag tgk :D

Shag said... BALAS

@Cik Tom : Yeke? Rasanya habis kotak jerit semua tempat dia ajak :P Maybe Cik Tom terlepas pandang? Hehe. Tak pe, Shag dah jemput ni :D

Shag said... BALAS

@ayu : Hehe. Kita harus saling menembak :P

Shag said... BALAS

@Aretikz : Tak sebanyak kawan Shag lagi sorang tu :P

Thanks, bro!

Shag said... BALAS

@alinac lover : Ayuh! :D

Tok Esah said... BALAS

@Shag

hahaha, shag... tok tak kisah lah,, saje jer..

Tok Esah said... BALAS

@Cik Tom

hahaha, cik tom.. sory lah yer.. tak sempat lah, baru je nak jemput, tenet terputus.. hehe

Tok Esah said... BALAS

Tq yer shag!! bnyk tag sahabat.. ehhe


Terima kasih dari tok esah

Shag said... BALAS

@Tok Esah : Hehe. Saja nak melakukan 1st GA Tok ni! Baru meriah dan sengit! Kiki :P

ayu said... BALAS

shag..ayu dh join

Shag said... BALAS

@ayu : Good Luck, then my dear :D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot