03 December 2010

Dari A ke Z pasal aku.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



UPDATE 23 April 2012

Salam malam, pembaca!

Hari ini, aku tak ketinggalan di kejar oleh peluru berpandu. Kali ini, peluru itu datangnya dari Cik Nanie. Jom tengok apakah soalan yang telah di sediakan untuk aku.

A. Available = No.
B. Birthday = Monday [day kan!].
C. Crushing on = Chester Charles Bennington!.

D. Drink you had last = Barli suam.

E. Easiest person to talk = Dia.

F. Favorite song at the moment = Linkin Park - Leave out all the rest.
G. Greatest friend[s] = Mereka.
H. Hometown = Putrajaya.
I. In love with = Chester Charles Bennington.
J. Junggle = Durh~
K. Killed someone = Ya!
L. Longest car ride = Dari Putrajaya ke Kangar.
M. Milkshake flavor = Strawberry.
N. Number of sibling[s] = 5.
O. One wish = Dapat sambung belajar ke Ijazah Sarjana Muda secepat mungkin!
P. Person you called last = Aunty Gee, regarding Surat Rayuan.
Q. Question = Siapa nak belikan aku handphone?
R. Reason to smile = Semua.
S. Song you last heard = Asarichan's theme song.
T. Time you wake up = Tak tentu hala masa.
U. Underwear color = Colorless Colorful.

V. Vampire or warewolf = Vampire.
W. Worst habit = Melatah, 'Ya Allah Innalillah'. Bersambung kot!
X. X-men character[s] = Hugh Jackman Wolverine.
Y. Yoyos are = Poyos. LOL~
Z. Zodiac sign = Libra.


Soalan untuk huruf G, V dan X aku reka sendiri. Tak nak lah lompat lompat huruf. Kesian 3 huruf tu tak di senaraikan. Uhuk.

Siapa nak, sila ambil. Tapi, aku nak tembak Cik Ayu. Sebab, dia suka tembak aku :P

Thanks, Cik Nanie.


bising : entri yang paling banyak english.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

6 comments:

sufiyyah zulkifli said... BALAS

eh. kosong?

Syat0za said... BALAS

tu la pasal, kosong je?

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@sufiyyah zulkifli : Sebab tadi tersalah delete code time nak edit template :P

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Syat0za : Main sorok sorok sat :P

ayu said... BALAS

shag..ayu dh langsaikn hutang

sila check ye

http://ayu-dunia.blogspot.com/2010/12/sesi-tmbk-mnmbk-antara-ak-n-shag-comot.html

Shag said... BALAS

@ayu : Baik! Thanks, Ayu ;)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot