29 December 2010

Woah, tak sampai satu hari kot !! Terima Kasih, Ateyn Mohd !



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Salam malam, pembaca!

OMG OMG!

Ni apa kes aku dok teriak OMG OMG di pembukaan entri? Haa, kalau nak tahu, pengikut aku dah capai sasaran sebelum 24 jam entri ini di tayangkan : 4 orang dan 4 hari lagi . . .

Pengikut aku dah capai 301 orang. Terlebih 1 orang sebelum cecah tahun 2011. OMG. Aku teruja gila kot. Balik rumah penat penat, tengok belog terus semangat! Haha. Oh ya! Ada cerita malang aku nak kongsi, tapi nanti lah. Ini entri gembira! Tak boleh campur aduk kan. Tak sedap nanti.

Siapa pengikut bertuah aku itu? Meh tengok sebahagian muka belog beliau dulu. Taraaa~


Chun kan? Eh, comel kot! Dengan Budak budak Teletubies. Okay. Aku tak tahu macam mana nak eja Teletubies. Pedulikan sahaja ya!

Nama dia dah besar besar tulis kat header, Ateyn Mohd. Kalau nak kenal kenal, meh ke belog beliau : Ateyn Mohd . Jadi, sebagai hadiah kepada pengikut bertuah aku ni, aku akan tampal entri ini selama 24 jam. Maknanya sampai esok!

Terima Kasih aku ucapkan pada Ateyn Mohd sebab menjadi pengikut aku yang 300 sekaligus mencapai sasaran akhir tahun aku. Kiki. Ayat gila skema. Confirm kembang sedepa lubang hidung cikgu cikgu Bahasa Malaysia aku. Kiki :P



Bye~


Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

20 comments:

PuPeL said... BALAS

tahniah shag!! lompat2 happy untuk shag gak..shag..agak2 ada tak cara nk bg senang je uruskan folower kita..susahlah nk nenok 1-1..cepat shag pk! hehehe

Shag said... BALAS

@PuPeL : Terima Kasih Pupel! Hehe. Lompat sama sama ;)

Syat0za said... BALAS

kak shag! yeayeah!! ape lagi, blanje zai kfc!! :P

Ateynmohd said... BALAS

wahhhh ! special entry neyh ! thnx shag !! melompat2 bile tgk ade entry khas utk ateyn ! hahah ~ oppss..ade award istimewa utk shag.. akan diberitahu t di shoutbox oke ?

salam p'kenalan :)

Fiqah Alias said... BALAS

waahhh shag..bestnyer..congrate3..!! hee!

eh..bler plak shag nk wat entry khas utk fiqah nie..?? haaa..lme dh tunggu nieh..LOL~

Iznie said... BALAS

alaa...special entry utk yg ke 301 takde ke? terlambat sikit jer tu...hehehe

neway, thniah~~ blog shag mmg hebat!! :D

AnisZahra said... BALAS

Woot woot, mamat kat header sgt kacak. :D haha

Shag said... BALAS

@Syat0za : Hamakaih! Tunggu Shag kayo! Kiki :P

Shag said... BALAS

@Ateynmohd : Hehe. Youre Most Welcome, Ateyn!

Woah~ Okep okep! THANKS to you too dear!

Shag said... BALAS

@Fiqah Alias : Terima Kasih Terima Kasih. Kena double jugak :P

Woah~ Satu hari nanti insyaAllah ;)

Shag said... BALAS

@Iznie : Hehe. Nt ye. Shag ada buat satu segmen nak review semua pengikut. tapi, dah lama stop sbb tak ada masa :P

Thanks, dear!

Shag said... BALAS

@AnisZahra : Kiki. Thanks! :D

padle said... BALAS

tahniah der!

misz FaTiN said... BALAS

tahniah la dear..
semoga success slalu.. :)

jgn lupe amek award ya.. ^_^

Shag said... BALAS

@padle : Terima Kasih, Bro! :D

Shag said... BALAS

@misz FaTiN : Terima Kasih, Fatin! :D

Tak lupa. Dah bookmark :P

:: Zanna :: said... BALAS

tahniah!!! huhu

Shag said... BALAS

@:: Zanna :: : Terima Kasih! :D

Miss Yaty said... BALAS

tahniah shag!!! hihi..yaty baru je dpt 300 follower..hihi :)

Shag said... BALAS

@Miss Yaty : Kiki. Thanks, Yaty! :D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot