06 December 2010

[UPDATED!] Tempah tiket kat BlogLarian.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam hampir tengah malam, pembaca!

Aku telah di jemput oleh Cik Bella untuk sertai satu segmen di belog Padel yang di beri nama Segmen Mari Masuk Senarai BlogLarian. Segmen ini memberi ruang kepada para bloggers mendapat traffik dari belog BlogLarian. Untuk sertai jugak, korang boleh kelik link di bawah : 

Ada slogan yang perlu aku lengkapkan untuk melayakkan diri ini masuk ke dalam senarai menunggu BlogLarian tu. Slogannya ialah :

Saya suka ber-blogwalking kerana saya ingin jelajah dunia yang mungkin tak dapat saya jelajah di dunia luar ini. Lagi pulak, saya suka bertegur sapa dengan para bloggers. Sekaligus, menambah bilangan kawan kawan siber.

Dan, aku jugak perlu jemput beberapa ahli lagi untuk sama sama menempah tempat duduk wayang di BlogLarian. Jadi, aku jemput :

Terima lah cintaku Kasih kepada Cik Bella. Kerana jemput aku. Untuk ke belog beliau, boleh kelik link di bawah :



UPDATED!

Kepada yang ingin mendaftar di senarai BLOGLARIAN, anda perlu tinggalkan komen di link di bawah ini :

bukan lagi di belog :
PADEL.

Harap Maklum ;)


bising : siap di sini. semput aku.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

12 comments:

alinac lover said... BALAS

woohoo..besh tu

Bella said... BALAS

thanx dear :)

SyatOza said... BALAS

walaweyh, join join la..huhuhu
ade dalam bloglarian ke 39 ke 29 ntah..hahaha

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@alinac lover : Yong jom lah join sekali ;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Bella : Youre most welcome :D

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@SyatOza : Tak perasan pulak belog Zai dah masuk sana :P

Tok Esah said... BALAS

nanti tok join!! Tq yer shag...

Miss Yaty said... BALAS

thanks shag..hihi..yaty akan siapkan dgn segera :)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Tok Esah : Ure Welcome, Tok :D

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Miss Yaty : Yeah. Shag dah baca. All the best!

FareedSairi said... BALAS

terima kasih krn sudi join BlogLarian. Blog sudah disenarai masuk dan boleh cek dan tukar nama.

jika ada sebarang pendapat,kritikan dan komen, jangan malu2. hambo dak baru belajar...hambo buat ni untuk org macam hambo yang kurang masa bw :)

kepada yg dah join BlogLarian, pastikan anda tau rumah anda dan keluarga anda. jgn harap org datang, anda kene tolong promot buat diri sendiri dan rakan

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@FareedSairi : Dah cek smlm. Thanks, bro ;)

Setakat ni tak ada komen. Kiki.

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot