27 December 2010

Saya Blogger Putrajaya



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)





Salam petang pembaca!

Aku nak masuk dalam senarai blogger mengikut negeri. Segmen ini ada tajaan penuh oleh BPM. Untuk sertai segmen ini, aku kena jawab soalan. Jom terjah soalan yang aku kena jawab tu :

Nama anda :
Shag Yahaya, lebih mesra di panggil Shag.

Status anda :
Bujang! Nak berkenalan, aku no hal! LOL~

Cara Hubungi :

Daerah Jajahan :
Daerah Putrajaya since Putrajaya tidak terbahagi kepada daerah dan jajahan.

Tempat Tinggal :
Kuarters Kerajaan Presint 9B. Berhadapan dengan Food Court Tun Teja, bersebelahan dengan Petronas ;)

Apa yang menarik di tempat anda :
Macam macam. Yang penting, Putrajaya sentiasa cerah di hujani lampu lampu jalan. Ada banyak taman yang cantik serta hijau~




Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

16 comments:

ardinihumaira said... BALAS

wahh.. dni berminat jugalah :D

kay yea said... BALAS

woa..sme la~~

Biela Sapine said... BALAS

saya blogger puchong.. hehe

Shag said... BALAS

@ardinihumaira : Jom cepat. Sebab ada traikh tertentu utk tempat tertentu.

Shag said... BALAS

@kay yea : Hehe ;)

Shag said... BALAS

@Biela Sapine : Ohh yeke? Dekat jela ;)

KizZ said... BALAS

Saya blogger Shah Alam!!!

Jom skodeng,
Kami Hannah Montana

Sallehudin Said said... BALAS

nak join jugaklah ..
hehe ..

shag ..
singgah blog saya ..
jalan-jalan ye ..

Shag said... BALAS

@KizZ: Hoyeah! Shag dah baca entri tu ;)

Shag said... BALAS

@Sallehudin Said : Join lah jom! :D

misz FaTiN said... BALAS

mcm best je.. nak join juga la.. :)

Shag said... BALAS

@misz FaTiN : Cepat join! ;)

misz FaTiN said... BALAS

tgk en3 shag ni,, fatin terus join..
da siap dah en3 tue.. hehe,, ^_^

Shag said... BALAS

@misz FaTiN : Haha. Shag perasan pun sebab ada orang Putrajaya buat jugak :P

Shag dah tgk dan komen!

Huszaini said... BALAS

salam berkenalan jiran!

Shag said... BALAS

@Huszaini : Salam Perkenalan jugak ;)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot