03 December 2010

Award : Belog anda Cute dan Sweet.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam hampir tengah hari, pembaca!

Ini masih lagi entri yang di sudah di tetapkan masa untuk di tayangkan secara rasmi di belog. Aku masih di luar kawasan. Gaya macam Ketua Perdana Menteri. Cewah!

Potong! Aku dapat anugerah lagi! Kali ini datangnya dari Cik Ayu. Betul kan apa aku cakap? Dia suka tembak orang. Tapi, aku tetap suka. Boleh mengeratkan sillaturahim apa. Jadikan Cik Ayu sebagai contoh!

Jom tengok banner untuk anugerah tersebut :


Bukan dapat percuma. Aku kena bayar dengan jawapan.
  1. Apa nama belog aku, dan kenapa pilih nama tu.
    Untuk julung kalinya, nama belog aku ialah Nothing is true, everything is permitted! Aku pilih sebagai nama belog aku sebab aku tertarik dengan maksud di sebalik pepatah Mat Salih ni.
  2. Sumber ilham korang dalam mencantikkan belog.
    Err, hide and seek widgets? :P
  3. Sapa yang layak dapat anugerah ini.
    Esok aku cari siapa. Tak tahan sangat dah nak tidur ni. Esok kena bangun awal. Sekali lagi =.=
ThanksAyu ;)



bising : dah habis entri hutang ;)



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

2 comments:

ayu said... BALAS

hahahaha..
tmbkn ayu slalu tpat ye.. :p

Miza Yusof said... BALAS

tahniah :)
memang sesuai dapat award ni :)
cute ad sweet :)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot