03 December 2010

Sembilan puluh sembilan peratus siap.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



UPDATE 23 April 2012

Salam tengah malam, pembaca!

Ini entri adalah update daripada entri sebelum. Pasal aku tension gila tu. Alaa, yang ini; TENSION NYA AKU !!. Dah ingat? Jom teruskan cerita.

Belog aku dah hampir siap. Kenapa hampir, kenapa tak siap sepenuhnya? Ini adalah kerana aku tak tahu sama ada nak guna atau tidak satu widget pengemas belog yang macam belog Cik Tom tu. Lepas tu, aku tak jumpa lagi coding untuk tukar warna untuk komen komen lancang si Tuan Belog ni aka aku lah!

Kalau ada yang perasan, sebelum kes aku bengong ni, komen aku semua warna merah. Untuk membezakan komen Tetamu dengan komen Tuan Belog. Bak kata pepatah baru aku, Belog tak sama hitam, buat apa komen nak sama hitam. Kiki :P

Sesiapa yang tahu coding untuk tu, sila roger aku secepat yang mungkin ya. Selagi tak puas hati, aku tak boleh tidur. Karang, aku mimpi pulak pasal belog aku tak siap ni :P


bising : waktu aku baru belajar pakai photodotnet aku pernah mimpi macam mana nak edit gambar transparent =.="



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

4 comments:

Cik Liyana said... BALAS

cececeehhhh...ber-peribahasa baru... hahahhaa

roe233 said... BALAS

hye babe,

just to let u know yang ministry of moment ada buat contest and they just extended the deadline till tomorrow at midnight. harap sudi join. :) InsyaAllah kalau menang, winner gets RM2,000 worth of photography package.


details ada kat blog roe.. very simple requirements dia. jemput join ya? :)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@Cik Liyana : Haha. Tension sgt tak jumpa pulak coding tu smp keluar peribahasa baru. Tu lah, tak bookmark ;(

♥ Roshazzy Shag ♥ said... BALAS

@roe233 : Okie dokie ;)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot