16 December 2010

Giveaways : Pupel Liyana Giveaway :)



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Salam petang, pembaca!

Aku nak sertai satu GA yang di anjurkan oleh kawan aku kat belog ni. Nama dia Pupel Liyana. GA ni di anjurkan bersempena nak akhirnya tahun 2010. Jom kelik link di bawah untuk terus ke kontes :

Untuk melayakkan diri sertai GA ni, aku kena kasi komen kepada dua belog kepunyaan Pupel ni; Pupel Liyana dan Ohh Pupel Cute Craft.
  1. Pupel Liyana : Mula mula nak komen pasal fizikal belog ini. Belog ini sangat mesra laptop. Haha. Apa makna? Senang nak load, tak ada lah nak hang laptop Shag ni, tak menjolok mata dengan pencahayaan yang low. Dengan gabungan warna ungu sebagai latar dan putih sebagai badan. Tak ada widgets yang merapu, dan semua widgets di susun rapi mengikut kepentingan. Itu komen positif. Kali ini komen negatif. Satu je pun Pupel. Tulisan kat bar tu susah nak di baca. Contoh : Rumah, Award, etc. Bagi Shag, susah nak baca ;)
  2. Ohh Pupel Cute Craft : Pujian sama seperti di atas. Kemas dan senang nak load. Itu yang penting! Hehe. Nasihat dari Shag, enable kan komen. Sebab, pelanggan mesti nak tahu details pasal barang barang yang di jual oleh Pupel tu sebelum membuat order. Kan? Jadi, agak menyusahkan kalau nak drop soalan kat shoutbox. Nak kena Pupel refer pada entri yang mana, barang yang mana. Sama sama boleh naik pening. Teehee. Err, ke Shag je tak boleh bukak komen? Gulp~
Sekarang masa untuk menjemput kawan kawan aku yang lain sertai GA ni jugak. Jom :
  1. Cik Tom [http://tomatogurlslife.blogspot.com/]
  2. Cik Iefa [http://tiefazatie.blogspot.com/]
  3. Cik Syutinie [http://zon2u.blogspot.com/]
  4. Cik Liyana [http://hatikuhatigetah.blogspot.com/]
  5. Cik Zura [http://jujujuya.blogspot.com/]
  6. Cik Kila [http://www.katakila.com/]
  7. Cik Miza [http://www.mizayusof.com/]
  8. Cik Nfahk [http://nfahk.blogspot.com/]
  9. Cik Nurul [http://nurulchumel.blogspot.com/]
  10. Cik Yaty [http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/]
  11. Cik Meaw [http://letopkeypad.blogspot.com/]
  12. Cik Tqah [http://atieshaadriana.blogspot.com/]
  13. Cik Fiqah [http://fiqasaila.blogspot.com/]
  14. Cik Hijrah [http://jirahisme-she.blogspot.com/]
  15. Cik Ayu [http://ayu-dunia.blogspot.com/]
  16. Cik Yong [http://www.alinaclover.com/]
Yang lain, kalau berminat jom lah masuk jugak! Mari meriahkan GA dari Cik Pupel ni.





bising : mama masak ayam masak merah. nom nom~



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

16 comments:

Miza Yusof said... BALAS

thanks shaq sebab tag miza :)

GOOD LUCK :)

PuPeL said... BALAS

hahah..kelaka bace komen shag tau..papepon thanks sebab bagi komen yang membina..hehehehe.. thanks juga sudi join.. muah muah lebeih..hehe :)

Shag said... BALAS

@Miza Yusof : Youre Welcome, Miza ;)

And THANKS! U too, dear :D

Shag said... BALAS

@PuPeL : Komen macam tu kan Pupel nak? Ke, komen lain? Hehehe.

Sama sama, Pupel darling! Muah muah~

Rara Nasiha said... BALAS

pertandingan eh?

Shag said... BALAS

@Rara Nasiha : Yeap! :D

alinac lover said... BALAS

hahah..kena komen ek blog dia
ni seram ni

hahah


thanks ek taq yong

Shag said... BALAS

@alinac lover : Komen sikit je. Cakap COMEL pun dah ckup :P

Youre Welcome, Yong :D

tiefazatie said... BALAS

tq shag tag ifa..takut tgk..ramai tue ke kne tag nie??haha

Shag said... BALAS

@tiefazatie : Youre Welcome, Iefa :D

Nurul chumel said... BALAS

thanx tag I shag!
nnt kalo I free, I buat oke!
kalo I nk join guna blog yg lagi 1 boleh kan?

Shag said... BALAS

@Nurul chumel : Okie Dokie, darling! :D Boleh saja.

afzan said... BALAS

rajin shaq masuk giveaway

afzan said... BALAS

btw, ifa memang suka benor kalau contest & giveaway ni

Shag said... BALAS

@afzan : Bila mood ada, mmg ni lah kerja nya ;)

Shag said... BALAS

@afzan : Haa, sebab tu tag Ifa sekali! Haha :D Tgh beratur dlm buku hutang dia neh.

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot