21 December 2010

Kontes : Contest Kami Seiras [UPDATED!]



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)



Salam petang, pembaca!

Aku baru balik dari lepak kejap dengan Marly. Eh, buka lepak tapi, jogging kat Alamanda. Penat! Penat makan Pretzel Stick. Hahaha. Pandai aku menipu sekarang ni. Ini hanyalah gurauan semata. Bukan niat menipu~

Iklan~


Iklan tamat! Jom kita terus dengan entri sebenar. Aku telah di jemput oleh Cik Aja untuk sama sama sertai kontes anjuran Cik YayaContest Kami Seiras. Untuk terus ke laman kontes tersebut, boleh lah kelik link di bawah :

Slogan aku :
Saya suka blog The Chronicles of Yaya kerana pertama sebab header dia ada dua ekor kumbang comel! Tiada widgets merapu dan segala widgets yang ada di susun rapi. Lagi satu yang saya suka pasal blog ini adalah kerana Tuan Rumah anjurkan satu kontes yang boleh aku ikut serta. Terima Kasih.
Dan, gambar kembar buka kembar tapi seiras aku ialah . . . Tara~

UPDATE 23 April 2012

Saya padankan wajah saya dengan jejaka Korea idaman saya, yakni Jang Hyuk. Bahagian paling ketara ialah mata, kening serta bibir kami.


Okay. Penyertaan Jang Hyuk dalam kontes ini terpaksa di batalkan kerana Jang Hyuk terpaksa balik Korea. Tak boleh lekat kat belog aku lama lama semata mata nak tahu kitorang menang ke tak. Haha. Tipu! Nak tahu kebenaran, boleh cek ruang komen kat bawah.

Jadi, gambar baru adalah :

UPDATE 23 April 2012


Okay. Nak jugak orang Korea kan! Ini Jang Hyuk yang sarankan kat aku. Katanya, muka kitorang ada iras iras. Jadi,
Saya padankan wajah saya dengan wanita Korea yang comel ini, Kim Ah-Joong. Bahagian paling ketara adalah kening dan mata - Shag Yahaya.

LOL~ Boleh pulak kan aku padankan muka aku dengan mamat/minah Korea. Haha. Itu lah namanya kami ini ada hubungan kekeluargaan. Cis!

Aku nak jemput mereka ini untuk turut serta dalam kontes ni. Meh tengok siapa yang kena :
  1. Cik Tqah [http://atieshaadriana.blogspot.com/]
  2. Pupel Liyana [http://pupel.blogspot.com/]
Moga bertuah semuanya! Lagi lagi aku. Hehe :P

Siapa Jang Hyuk?
Siapa pula Kim Ah-Joong?
Sila tanya Pak Cik Google ;)




bising : esok nak tengok movie lah. ada cadangan cerita apa patut tengok ?



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

10 comments:

.cik yaya. said... BALAS

wah2!!thanks dear join..tapi kan....huhu cik yaya tak sanggup nak ckp sebenarnya sebab gambar laki dan pempuan tak boleh..sbb nnti keliru nak letak pemenang kategori lelaki seiras ke perempuan seiras..huhu cik yaya minta maaf sgt.kalau boleh just tukar gambar seiras tu dengan perempuan..boleh tak?kalau tak boleh tak pelah..huhu

Shag said... BALAS

@.cik yaya. : OMG! Alah. Jap! Shag cari kalau jumpa Shag tukar. Hukhuk. Thanks inform! :D

.cik yaya. said... BALAS

welcome dear! hehe..

Shag said... BALAS

@.cik yaya. : Shag dah upload yg baru tanpa buang yang lama. Haha. Di terima tak? Saja nak bikin drama kat sini =.="

.cik yaya. said... BALAS

wah!! bagus2..hehe thanks ye dear..good luck..

Shag said... BALAS

@.cik yaya. : Yay yay! Thanks! :D

butterflyana said... BALAS

good luck! :)

Nur Azila Ismail said... BALAS

dengan yg lelaki yg tu ada mirip .
gudluck :D

Shag said... BALAS

@butterflyana : Thanks! :D

Shag said... BALAS

@Nur Azila Ismail : Kan! Tapi tak di terima. Hahahaha :D

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot