09 December 2010

Kontes : My Header Contest.



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)


Header Cik Penganjur.

Salam malam, pembaca!

Mulai entri ini, akan ada 3 lagi entri melibatkan giveaways dan kontes montes. Baru kumpul empat hutang, aku dah tak boleh bernafas. Sesak memikirkan tiap hari ada sahaja orang jemput sertai kontes atau GA ni. Jadi, baik aku langsaikan cepat.

Potong ke titik penting!

Aku telah di jemput oleh Cik Zati dan Lappy untuk sertai satu kontes yang di anjurkan oleh Cik Rieyana. Nama kontes ni Kontes Header Ku! Jadi, tentulah aku kena tayang dan bangga pertaruhkan header belog aku ni. Jom, dengan bangganya aku tampal sini :

Kosong tapi ada mamat handsome. miaow~
Aww~ Handsome lah mamat jaga baru tu. Kiki. Jangan tergoda ya. Itu aku punya!

Sebelum aku ucap selamat tinggal, aku kena jemput lagi 3 orang. Jadi, orang yang bertuah ialah :
  1. Cik Yaty [http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/]
  2. Cik Ayu [http://ayu-dunia.blogspot.com/]
  3. Belalang Hijau [http://www.suarabawahtanah.com/]
  4. Zai [http://syatozapunyer.blogspot.com/]

Untuk ke belog Cik Penganjur, boleh kelik link di bawah :

Untuk berkenalan ke belog Cik Zati dan Lappy yang jemput aku tu boleh ke sini :

Bye~


bising : mak aih panjang jugak aku taip.



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

12 comments:

Syat0za said... BALAS

huiyoo!! header baru!! :P
xajak zai! ciss mancis!! :PP

aJa said... BALAS

wahhh..cun2..

Shag said... BALAS

@Syat0za : Okay! Shag ajak Zai. Jangan majuk lak :D

Shag said... BALAS

@aJa : Simple je pun :P

Belalang Hijau said... BALAS

aritu belalang kena tag dgn sorg blogger benda nih jugak tp dah x igt la sape dia...huhuhu

thanks ya..nanti belalang amik

Shag said... BALAS

@Belalang Hijau : Haha. Okie dokie, bro! :D

rieyana ynn said... BALAS

thanks ya...juin contest yana...good luck...;d

Fxysche Nas said... BALAS

header contest?
nice!!
good luck dear ^___^
kite lgsung xde header2 bagai ni..sob2
slm perkenalan =D

n0n0i♥a'n'l said... BALAS

Tetiba plak ada seorang jejaka dekat header.. HAHAHAHA.. macho jugak.

Shag said... BALAS

@rieyana ynn : Youre Welcome, Yana ;) Thanks!

Shag said... BALAS

@Fxysche Nas : Thanks, dear! n__n
Masuk je. Takkan tak ada header tapi ada belog? :P

Salam kenal jugak :D

Shag said... BALAS

@n0n0i♥a'n'l : Haruslah macho. Tengok sapa punya lah kan :P

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot