15 December 2010

Lagi gambar dari Broga ;)



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Salam petang, pembaca!

Semalam, aku ada pos entri pasal dakian aku bersama lagi 7 kawan aku ke Bukit BrogaBukit Broga - Pertama dan Terakhir.. Hari ini, aku nak kongsi sedikit lagi gambar kami di atas Broga tu. Semua gambar ini ihsan dari Alex, Cecami's Nikon. Hehe.

UPDATE 23 April 2012


Untuk baca cerita pasal Broga dan gambar gambar versi Cecami dan Marly Ahmad, boleh kelik link di bawah :






bising : rasa nak pergi daki lagi lah broga tu. pulak dah. LOL~



Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

6 comments:

Syahmi Suhaimi said... BALAS

jom pergi lagi! OMG!!!

Shag said... BALAS

@Syahmi Suhaimi : OMG! Jom! Sunset pulak? Hahahahaha

Syafiq Rosli said... BALAS

not bad view kt sini

Shag said... BALAS

@Syafiq Rosli : Memang cantik! Hehe :P

Nurul Amira; said... BALAS

Siapa yang anjurkan? Sebelum ni aku tengok Tay and the gang pun ke sana.

Shag said... BALAS

@Nurul Amira; : Anjurkan? Tiada siapa. Tapi, plan asal Marly dengan Atheo ;)

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot