28 December 2010

Sepetang di TAR bersama Bang Bang Boom!



Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Assalamualaikum, sayam ku semua !
Sebelum baca entri, meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)




Salam malam, pembaca!

Ini adalah entri pendek. Aku tiada mood sebab tiada gambar kami di TAR. Plus, aku masih terkilan dan rasa bersalah. Ini, esok atau lusa aku cerita!

Petang tadi, aku lepak TAR dengan Marly Ahmad. Aku borong 3 helai shawls yang berharga RM15 semuanya. Dan 4 pasang kerongsang yang berharga RM28 semuanya. Jadi, jumlah duit yang aku laburkan kat area TAR tu RM43. Habis duit medical check up yang Abah bagi :P

Oh ya! Tadi, aku dengan Marly Ahamd termasuk Adeq aku kena prank dengan geng geng Bang Bang Boom! Damn damn. Malu kot! Aku harap muka aku tak masuk TV. Suara jantan aku keluar dengan dasyat! Confirm, Mama dengan Abah tak ngaku aku anak dorang. Confirm, kawan kawan aku tak kenal aku dah lepas tu. Confirm jugak, orang ramai tak ngaku umat. Damn damn~

Kalau ada muka aku, nanti aku show off kat sini. Muahaha. Cakap pusing betul!




Dah habis baca entri ?
Meh kasi aku hadiah sikit - HANYA SATU KLIK !
Terima Kasih ;)
=============================================================================
Ya Allah, ampuni aku, sayangi aku, tutuplah aib-aibku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, berilah aku petunjuk, sihatkan aku, dan maafkan aku)
=============================================================================

14 comments:

PuPeL said... BALAS

muahahahahadinanti2.. pupel harap hado masuk tb..nk tgok gak,.hehhehe

ayu said... BALAS

murahnye shawl..gler la..rugi nye xde kt situ

Ateynmohd said... BALAS

haha ~ if ade msok tv, jgn lupe announce oke ? :)

Shag said... BALAS

@PuPeL : OMG Pupel! tak mahu. Malu gila!! :D

Shag said... BALAS

@ayu : Kan! Hehe. Nt jom kita shopping kat sana nak? Kiki.

Haa, rugi betul tu! Orang kat tepi semua dah paka gelakkan kitorang. Uff~

Shag said... BALAS

@Ateynmohd : OMG OMG. Itu PASTI!! haha :D

Nurul Amira; said... BALAS

Wahahahaha bapak best kena prank! Bawak bertenang ya, bukan selalu. Yaaa tak sabar nak tengok muka kau keluar tv! ;D

Shag said... BALAS

@Nurul Amira; : Kalau keluar lah. Haha. Aku harap dorang cut time aku jerit macam apa tu =.=

Bella said... BALAS

ser0n0k shopink smpai kene prank :P

waahhh,,nk tngok shag kua tb lahh :)

Shag said... BALAS

@Bella : Jangan! argh~ Kuat gila Shag gelak o.0

MollyAhmad said... BALAS

OMG! perlu ke digembar gemburkan wahai momoy the shaggy!! arghhhh

misz FaTiN said... BALAS

wahh.. shopping sakan ya..
nk shopping juga,, tp pulus xde..hehe.. ;p

Shag said... BALAS

@MollyAhmad : PERLU! rofl~

Shag said... BALAS

@misz FaTiN : Sbnrnya Shag pun tak ada fulus. Siap terguna duit medical check up tu~
=.="

 

Template Design by Puan Besar Shag Yahaya
(c)Copyright reserved by Shag Comot